Scandic Hallandia

Rådhusgatan 4 • Halmstad

Scandic Hallandia är beläget vid Nissans strand, med närhet till museer, hembygdsgårdar och konst. Butiker, restauranger, barer och ett pulserande nattliv finns en kort promenad bort. Från de 156 rummen har man utsikt mot gården, gatan eller Nissan. I vissa rum finns balkong. Rummen är inredda i skandinavisk stil: ljust och modernt. Faciliteter som finns är skrivbord, fri wi-fi och betal-TV.

Hotellrestaurangen SVEA serverar frukost, brunch, lunch och middag. Frukostbuffén är fri och man serverar en ekologisk klassisk frukost. Vardagar mellan 11.30 – 13.30 erbjuder man en lunchbuffé, man serverar omsorgsfullt mat med gedigen kvalité. I baren kan man under after work beställa spännande drinkar och goda snacks.

På vardagar mellan 18.00 – 22.00 har gäster fri tillgång till hotellets relaxavdelning. Då kan man sitta en stund i bastun eller jacuzzin, eller varför inte ta en härlig ångdusch? Under helger och sommarmånaderna har man tillgång till relaxen mellan 10.00 – 14.00.

Om man lätt vill ta sig runt och utforska Halmstad finns det möjlighet att låna cykel eller gångstavar i receptionen. För de gäster som anländer med bil, finns 10 parkeringsplatser att tillgå framför hotellet till ett pris av 130:-/dygn. För 12:-/h finns ett parkeringshus i närheten.

Tillgängliga rum på Scandic Hallandia

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Scandic Hallandias olika rumstyper

Måndag 15 Juli t.o.m Tisdag 16 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Halmstad