Clarion Collection Hotel Norre Park

Norra vägen 7 • Halmstad

I ett charmigt sekelskiftshus ligger Hotel Norre Park beläget. Namnet har det fått från Norre katts park som finnes mitt emot hotellet. Detta ger en del av rummen utsikt över en skön, grönskande omgivning. Den centrala platsen i Halmstad ger närhet till nöjen så som, shopping, bio och restauranger. Faktum är att i samma kvarter ligger tre restauranger som hotellet samarbetar med. Receptionen kan hjälpa till för bordsreservation åt gäster. På hotellet serveras fri frukostbuffé med allt från fil, flingor till grovt bröd och pålägg. Mellan 18.00 – 21.00 erbjuds en kvällsbuffé utan kostnad åt alla gäster.

På Hotel Norre Parks fem våningar finner man rum och lägenheter i alla storlekar. Gemensamt för alla är faciliteter som fri wi-fi, kabel-TV, radio, telefon, skrivbord, badrum och tillval av minibar. Rummen är smakfullt inredda med behagliga färger.

Gästerna har tillgång till relax, bastu och gym. Det finns också biljard, TV-spel och gästdator för de som vill roa sig. Om man vill vara mer aktiv, finns elljusspår på Galgberget, inte långt ifrån. Uppe på berget får man en underbar utsikt över Halmstad.

Parkeringsplatser finns på gatan utanför hotellet.

Tillgängliga rum på Clarion Collection Hotel Norre Park

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Clarion Collection Hotel Norre Parks olika rumstyper

Måndag 15 Juli t.o.m Tisdag 16 Juli - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Halmstad