• Evenemang idag
Fredag
7
Januari 2022
Halmstads Teater Halmstad

Grease - På Turné -FLYTTAT TILL 2022

Bästa Greasebesökare,
Vi vill börja med att tacka för ert enorma tålamod under denna pandemi!

Då situationen fortfarande är osäker är det i dagsläget inte möjligt för oss att planera vidare för en turné i aug-sept 2021. Vi måste därför ta beslutet att flytta fram turnén, ett beslut som vi även hoppas underlättar för er framtida planering.
Den nya spelplanen hittar du här: https://www.greasethemusical.se/pa-turne/

Har du biljetter till 26/9 kl 18.30 är nya tiden Halmstads Teater 7/1-2022 kl 18.30. Köpt biljett gäller till den nya dagen och tiden.
Inga återköp på biljetter får göras. Kontakta arrangören info@juliusab.se.

Vänliga hälsningar

Julius Production & Sangré Event

********
Grease – På Turné
Nu åker succémusikalen Grease från Nöjesteatern i Malmö ut på turné.
När Grease nu ger sig ut på turné i Sverige åker brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på ända från Luleå till Karlskrona.
Grease, den rockiga kärlekshistorien, får varje dansnerv att spritta i kroppen!
För regin står Staffan Götestam som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightning, You´re the One That I Want och We Go Together.
I Grease träffar Danny spelad av Anton Hagman sin Sandy, Caroline Johansson Kuhmunen, i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan, som med fast hand drivs av Rektor Luych, spelad av Lotta Engberg, visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille. Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor? Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!
Konserttid: 2h 45 minuter inkl paus.
Rekomenderas från 6 år.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare fri.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Fredag 7 Januari 2022 18:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Grease - På Turné -FLYTTAT TILL 2022, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Januari