• Evenemang idag
Torsdag
10
September 2020
Halmstads Teater Halmstad

Lasse Stefanz - De första ljuva åren

Hej bästa kund!
Mot bakgrund av rådande situation har vi med tungt hjärta bestämt oss för att ställa in helgens konsert med Lasse Stefanz (lördag 21 mars). Men glädjande nog har vi ett nytt datum, torsdag 10 september kl 19.00 på Halmstads Teater. Din köpta biljett gäller till den kvällen, du behöver alltså inte göra någonting.

Däremot återköper vi inte biljetter, om det är så att du ändå inte kan gå. Vi ses i höst!
Lasse Stefanz/Thomas Deutgen
Lasse Stefanz konsertföreställning "De första ljuva åren" kommer att genomföras som planerat på lördag 21 mars. Däremot har vi justerat antalet bokningsbara platser, så det inte överstiger 500 (inkl medverkande/personal).
Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu tillbaka till Halmstad med sin bejublade konsertföreställning De första ljuva åren! Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.
I över två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...
Direkt efter föreställningen signerar bandet intill LS-shopen med exklusiva produkter.
Konsert tid: 2h 40 minuter inkl paus.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 1 ledsagare/rullstol går fritt.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lasse Stefanz - De första ljuva åren, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September