• Evenemang idag
Torsdag
23
September 2021
Festsalen, Halmstads Teater Halmstad

Simon Gärdenfors & Anton Magnusson - Uppvigling & Förledande av ungdom

Hej,
"På grund av rådande situation kring COVID-19 är vi tvungna att flytta föreställningen med Simon Gärdenfors & Anton Magnusson 18/2-2021 Halmstads Teater.

Nytt datum är 25 september 2021. Köpta biljetter gäller till detta nya datum.
Ta hand om varandra så länge så ses vi!”

Komikerduon Simon Gärdenfors och Anton Magnusson är sannerligen inga främlingar för kontroverser. Med sin fullkomligt kompromisslösa inställning till humor har dom under sina karriärer både byggt upp en trogen skara fans men också en och annan motståndare till sin humorinriktning.
Nu är komikerduon äntligen tillbaka för att tillsammans ge sig nu ut på sin största och mest omfattande Sverigeturné med den helt nya föreställningen ”Uppvigling & Förledande av ungdom". Det blir klassisk stand up varvat med en humorshow som bland annat tar sig an livet efter Mr Cool-drevet som kulminerade sommaren 2018 då flera inbokade framträdanden bokades av runtom i landet pga påtryckningar och drev i sociala medier riktade mot involverade komiker, arrangörer men också föreställningslokalers anställda.
Föreställningsnamnet ”Uppvigling & Förledande av ungdom” har sitt ursprung i de brottsrubriceringar som följde polisanmälningarna som skedde i kölvattet av drevet. Samtliga förundersökningarna lades sedan ner i september 2018.
Simon Gärdenfors är född 1978 och är en multitalang från Hjärup i Skåne och är serietecknare, rappare i gruppen Far & Son, TV-personlighet men framförallt stand up-komiker. Simons första soloturné "En Slapp Timme" var den allra första svenska stand up-specialen att sändas på legendariska Comedy Central i Sverige. Han har sedan dess bl a turnerat med föreställningen ”Vesslan” under 2017 och 2018. Simon har även medverkat i samtliga säsonger av SVT’s Släng Dig i Brunnen, Samhällsjudo på TV12 samt i Comedy Central Stand Up - Utan Gränser.
Anton Magnusson är född 1983 i Trelleborg och är stand up-komiker och prisbelönt rappare. 2019 släppte Anton sin stand up-special ”Benne” på YouTube i helt animerad form till mycket positiva reaktioner. Han har även medverkat i flera säsonger av SVTs Släng Dig i Brunnen och vann 2019 det årliga Johnny Bode-priset då hann fått ”årets största sociala medier-drev mot sig”.
Föreställningen är ca 100 min inklusive paus i Festsalen Halmstads Teater.
Åldersgräns 18 år.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare går fritt men måste ha biljett.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Torsdag 23 September 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

1552 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Festsalen, Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Simon Gärdenfors & Anton Magnusson - Uppvigling & Förledande av ungdom, Festsalen, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj