• Evenemang idag
Lördag
28
Mars 2020
Wapnö Gård Halmstad

Mord på Wapnö

"En mördares manuskript" - Årets deckare av Johan Gille och Peter Nyström
Sommaren 1948 håller ett handplockat filmgäng på att spela in Erik Gustavis "Fantomen på Operan". Allt går bra tills tre dagar återstår av inspelningarna. Då plötsligt upptäcker ensemblen det första mordet och det ska inte bli det sista. Mörka sidor rullas upp. Enda chansen att lösa det här mysteriet är att ni, kära Publik, hjälper till! Vem är kvällens mördare? Det har ni tre akter på er att komma fram till. Lägg ihop ledtrådarna, du har till desserten på dig! .............................................................

Välkommen att njuta av en trerätters middag, teater och mystik på Wapnö Slott!
Ett nytt spännande mordmysterium utspelats på Wapnö under hösten 2019 och fortsätter under våren 2020. En medryckande teater spelas mellan rätterna i en trerätters middag. Genom att lägga ihop ledtrådar kanske du kan börja ana hur det har gått till.
Förläng din vistelse på Wapnö med en ölprovning före teatern. På Wapnö har vi ett eget bryggeri och mälteri och brygger vårt öl på Härodlat® spannmål från gården. I vårt charmiga källarvalv testar vi öl från Wapnö Gårdsbryggeri tillsammans med gott tilltugg från gården.
Kombinera teater med övernattning i Gårdshotellet, ät en härlig Wapnöfrukost och tag en promenad på vår kunskapsstig. Mjölkningskarusellen startar kl 06:00 och du kan också gå upp till BB-avdelningen och se om det fötts en kalv under natten. Alla våra gårdsprodukter kan du köpa i Wapnö Gårdsbutik.
Boka din övernattning på telefon: 035- 299 03 94.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center. Ledsagare betalar endast för maten.
Alla betalda och reserverade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 16.00 dagen innan föreställningsdagen.

Inga biljetter går att hämta på Wapnö Slott i samband med föreställningen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

709 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Wapnö Gård natten mellan 30 och 31 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Wapnö Gård). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mord på Wapnö, Wapnö Gård

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj