• Evenemang idag
Onsdag
3
November 2021
Halmstads Teater Halmstad

THANK YOU FOR THE MUSIC - en hyllning till Björn & Benny

När vi förra våren bestämde oss för att ta mark och flytta turnén nästan ett år framåt så trodde vi att vi flyttade med marginal. Men pandemin som vi alla vet pågår fortfarande och vår bransch har i stort sett lagts med näringsförbud sen mars 2020.
Det är med stor sorg att vi måste nu meddela att vi återigen får skjuta fram vårens turné. Vi inser att restriktionerna inte kommer släppas upp i vår och har därför valt att återigen flytta fram turnén till hösten 2021. Då vaccineringen har hunnit få den effekt vi alla hoppas och pandemiläget ser betydligt mycket ljusare ut och restriktionerna lättat.
Vi förstår att det är frustrerande för våra biljettköpare och vi är så klart väldigt ledsna över att inte kunna leverera det vi mer än något annat vill men samtidigt så är det förstås liv och hälsa som går först.
Som vi tidigare förklarat så har vi ingen möjlighet att återlösa biljetter. Om vi återbetalar en så måste vi återbetala alla vilket slutar med konkurs och att ingen får varken show eller pengar tillbaka, vi vill till varje pris undvika detta för allas bästa. Däremot så inser vi att om det skulle ligga kvar restriktioner även i höst så kan vi inte flytta fram ytterligare en gång, därför kommer MT Live inom kort ansöka om stöd för smittsäkra evenemang vilket kan innebära att de som inte kan gå till hösten får möjlighet till återbetalning. Vi kommer uppdatera er med mer info om denna process längre fram beroende på vart pandemin tar vägen.
Vi är så enormt tacksamma för den förståelse och medmänsklighet många av er visat under denna period och vi vill att ni ska veta att vi gör vårt yttersta att så snabbt det går kunna leverera det som ni betalat för.
För info:
www.mtlive.se alt info@mtlive.se


THANK YOU FOR THE MUSIC – EN HYLLNING TILL BJÖRN & BENNY
2021 gästar Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding städer över hela Sverige med showen "Thank You For the Music". Det är hyllning till Björn & Benny och deras unika låtskatt från stjärnor som står dem nära. Publiken bjuds på det bästa från BAO, Chess, Kristina från Duvemåla, Mamma Mia och ännu fler hits. Det kommer att bli svårt att sitta still...
Med sig har Backman, Moraeus och Boding ett sjumannaband under ledning av Johan Granström. Även artisterna Jenny Redenkvist och Linda Holberg sluter upp för att hylla våra svenska musikikoner.
Det är två av landets mest folkkära kompositörer som tolkas av flera av landets mest folkkära artister. Höstens stora turné rymmer mycket av det bästa Sverige har att erbjuda. Självklart får vi också höra en och annan historia och anekdot om personerna Björn & Benny och livet bakom kulisserna.
Kalle Moraeus – Denna prisbelönte speleman behöver ingen närmare presentation. Kalle är en av våra mest folkkära artister, nära vän till Benny Andersson och även medlem i Benny Andersons orkester (BAO). Kalle var under många år firad programledare för SVT-succéerna ”Så ska det låta” och ”Moraeus med mera” – Kalles egna tv-programserie som sändes åren 2011–2017. Nu senast under 2018 såg vi Kalle kämpa framgångsrikt i TV4:s "Biggest looser VIP".
Gunilla Backman – En av våra största musikalartister! Gunilla har spelat många av de tunga rollerna i ett flertal stora musikaler bl.a. Les Misérables, West Side Story, Miss Saigon, Jesus Christ Superstar för att nämna några. 2005 fick hon huvudrollen som Donna i den svenska musikalversionen av Mamma Mia (som Gunilla spelade med i 2005–2007 på Cirkus i Stockholm). För insatsen i Mamma Mia blev hon 2006 tilldelad Guldmasken.
Johan Boding – Han känns igen som frontfigur för otaliga succéer med hyllningskonserter till Queen. En som imponerats av Johans sång är Queen-gitarristen och legenden Brian May. Johan sjunger allt från jazz och visor till rock och han har bl.a. deltagit i SVT:s "Så ska det låta" och "Doobidoo". Han har turnerat med "Sol, Vind och Vatten", en hyllningskonsert till Ted Gärdestads låtskatt. Han har även haft roller i flera musikaler och tilldelades Guldmasken 1997 för sin medverkan i Miss Saigon.

Det finns så mycket otrolig musikalitet i orkestern, i artisterna och de sånger de framför
JAN-OLOV ANDERSSON

- Av alla Björn & Benny hyllningar som turnerat runt i världen så är den här det bästa någonsin!
Smålandsposten


- Ambitionsnivån är skyhög och sjumannabandet av yppersta klass,
Kvällen bjuder på en suverän blandning från den svenska popmusikens allra finaste sångbok.
Björn Stefanson VF
- Crusellhallen är knökfull. Kristinas förtvivlade uppgörelse med Gud i ”Du måste finnas” ur ”Kristina från Duvemåla” blir i Gunilla Backmans tolkning kvällens behållning

Helena Lundberg, Corren
4/5 UPPSALA NYA TIDNING
” Även om Boding inte har jobbat med Björn och Benny så är det som om låtarna ur "Chess" och "Kristina från Duvemåla" blev hans här och nu.”
”Johan Granström och de fantastiskt skickliga musikerna sätter kvalitetsribban högt och spelar så bra att Björn och Benny borde vara mycket nöjda med denna hyllning”

Längd 2,5t inkl paus på 20 min
Medverkande:
Kalle Moraeus
Gunilla Backman
Johan Boding
Johan Granström – Bas/Kapellmästare
Johan Lövkranz Ramsay – Trummor
Jörgen Stenberg – Perch
Anders Lundkvist – Keyboard
Patrik Svedberg – Keyboard
Tobias Fall – Gitarr
Per Grebacken – Blås
Jenny Redenkvist – sång och kör
Linda Holberg – Sång och kör

Producent:
MT Live AB, Viktor Hasselbladsgata 6, V Frölunda
Marknadsföring & PR: martin@mtlive.se Tel: 0704 – 71 36 87
Produktion och Ekonomi: tobias@mtlive.se Tel: 0709-94 00 05
Presskontakt:
Westin Promotion – Anders Westin
anders@westinpromotion.com Tel: 0708-77 37 07
Längd 2,5t inkl pause på 20 min.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Onsdag 3 November 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

2274 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. THANK YOU FOR THE MUSIC - en hyllning till Björn & Benny, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj