• Evenemang idag
1-7
Jul-Aug 2021
Slottmöllans Företagscenter Halmstad

Ölprovning - Halmstad Brygghus

Välkommen till Halmstad Brygghus på allmän ölprovning!
På våra ölprovningar är det alltid den enskilda besökarens upplevelse och personliga utveckling inom ölets värld som står i centrum. Vi vill att alla ska känna sig välkomna till oss och få ut så mycket som möjligt av besöket. Därför anpassar vi varje provning utifrån de förkunskaper och intressen som finns inom besöksgruppen.

Självklart börjar ett besök hos oss med att vi ger besökarna en unik inblick i Halmstad Brygghus egen historia. Sedan följer en visning av bryggeriet och genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan.
Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse samt varje utvald öls egen stil och särart genomförs sedan själva provsmakningen i vår separata provningslokal.
Självklart håller vi oss ständigt uppdaterade kring rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten gällande SARS-CoV-2 och Covid-19. Vi följer villkorslöst samtliga av dessa råd och rekommendationer, vilket vi förutsätter att även våra besökare gör!
Väl mött!
/Halmstad Brygghus
Biljettpris ligger för närvarande på 299 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill sju (7) dagar innan bokad provning**.
Utifall ni har presentkort ämnade för våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center även med dessa.
*Halmstad Tourist Centers administrationsavgift om 25 sek tillkommer samtliga biljetter sålda genom dem.
** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.
Åldersgräns 18 år.
Provningen tar cirka 2 timmar.
Alla förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos ett biljettombud senast dagen innan provningen. Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.
Minsta antal per provning är 15 personer.
Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

2066 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Oktober