• Evenemang idag
13-17
Jul-Aug 2024
Slottmöllans Företagscenter Halmstad

Ölprovning - Halmstad Brygghus

Välkommen till Halmstad Brygghus under vår/sommar 2024 på ölprovning!
På plats i brygghuset får du, förutom att prova vår öl, även möjlighet att få en inblick i hur det går till när vi brygger vår öl.

Under besöket bekantar vi oss med både vårt standardsortiment samtidigt som vi även provsmakar någon av våra tillfälliga lanseringar.
På provningen kommer du att få smaka en stor bredd av ölstilar som spänner allt ifrån LAGER, IPA till STOUT.
Under besöket visar vi även upp brygghuset där besöket börjar med en visning av själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan.
Med utgångspunkt i ölets historia, råvarornas påverkan och betydelse genomförs sedan själva provning i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfria jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.
Väl mött!
/Halmstad Brygghus
Generell information:
Välkommen till sommarens ölprovningar!
Vi på Halmstad Brygghus anordnar regelbundet ölprovningar öppna för allmänheten likväl som privata provningar för slutna sällskap.
Vid intresse av att besöka någon av våra schemalagda ölprovningar hänvisar vi er till Halmstad Tourist Center, vilka tillsammans med Ticketmaster administrerar bokningar och biljetthantering gällande dessa.
Biljettpris ligger för närvarande på 349 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill tre (3) dagar innan bokad provning**. Utifall ni har presentkort till våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center med dessa.
*Ticketmasters administrationsavgift tillkommer samtliga biljetter.
** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.
Åldersgräns 18 år.
Provningen tar cirka 2 timmar.
Minsta antal per provning är 15 personer. Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.
Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.

Biljetter & tider

Idag 13 Juli 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
Fredag 16 Augusti 2024 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 17 Augusti 2024 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

2193 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli