• Evenemang idag
12-27
Maj 2023
Slottmöllans Företagscenter Halmstad

Ölprovning - Halmstad Brygghus

Välkommen till Halmstad Brygghus i vinter på ölprovning!
På plats i brygghuset får du, förutom att prova vår öl, även en rundvandring på bryggeriet. På våra provningar kommer du att få provsmaka en handfull olika öl i vårt fasta sortiment och vi kommer även ha med en eller annan nyhet på provningen. Detta är en provning för er som vill få en fördjupad kunskap runt öl.

Under besöket visar vi även upp brygghuset där vi visar själva hjärtat av bryggeriet, brygghuset, där vi har en genomgång av hur våra öl bryggs och buteljeras här på plats på Slottsmöllan. Efter det tar själva provning vid som sker i vår genuina provningslokal som ligger vägg i vägg med de rostfria jäs- och lagringstankarna i våra bryggerilokaler på Slottsmöllan.
Väl mött!
/Halmstad Brygghus

Generell information:
Vi på Halmstad Brygghus anordnar regelbundet ölprovningar öppna för allmänheten likväl som privata provningar för slutna sällskap.
Vid intresse av att besöka någon av våra schemalagda ölprovningar hänvisar vi er till Halmstad Tourist Center, vilka tillsammans med Ticketmaster administrerar bokningar och biljetthantering gällande dessa.
Biljettpris ligger för närvarande på 299 sek per person*, vilket gäller för icke ombokningsbar eller avbokningsbar biljett. Det är möjligt att köpa till ett avbokningsskydd för 40 sek per person, vilken ger möjlighet att omboka eller avboka sin biljett intill tre (3) dagar innan bokad provning**. Utifall ni har presentkort till våra ölprovningar ber vi er vänligen att vända er till Halmstad Tourist Center med dessa.
*Ticketmasters administrationsavgift om 25 sek tillkommer samtliga biljetter.
** Vid ombokning är det en ombokning till annat schemalagt datum som gäller och vid avbokning är det återbetalning i form av presentkort motsvarande biljettvärdet som gäller.
Åldersgräns 18 år.
Provningen tar cirka 2 timmar.
Minsta antal per provning är 15 personer. Halmstad Brygghus förbehåller sig rätten att ställa in ölprovningen om önskat antal biljetter inte är sålda. Biljetten kan i sådant fall ombokas till annat datum alternativt avbeställas.
Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Inga biljetter kan hämtas ut på plats hos Halmstad Brygghus på Slottsmöllan.

Biljetter & tider

Fredag 12 Maj 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 13 Maj 2023 15:00 Boka hos Ticketmaster
Fredag 26 Maj 2023 18:00 Boka hos Ticketmaster
Lördag 27 Maj 2023 15:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

2121 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj