Lördag
4
Augusti 2018
Halmstad Arena Halmstad

Halmstad By Night

Nu är det dags att presentera Halmstad By Night 2018.

Hoppas på en lyckad träff tillsammans med allt trevligt folk och många fina bilar, mc osv. Hoppas även att folk sköter sig lika bra som i fjol.


Tillstånd för att få använda arenans parkering finns även i år så all buskörning, burnande och allmänt lek är strängt förbjudet. Vänligen respektera detta för vår, er och ja allas trevnad. Respekteras ej detta så kommer man omgående hänvisas från området och kan även få böter.

Håll även alkoholen hemma då det inte passar sig på våra träffar.

Efter insläpp till området så blir man hänvisad till en parkeringsruta som man ställer sig i (innanför linjerna) samt bilen ska vara avstängd under tiden du vistas på träffen. Att stå o varva med bilen eller ex baktända osv inne på området är inte heller okej, respektera detta då vi har mycket barn och hundar i rörelse omkring oss! Kan man inte lyssna & respektera detta så kommer man bli hänvisad bort från området.

Reklam och delning av andra grupper i evenemanget är inte okej om inte någon i crew godkänt.

Tänk på vad ni kommenterar och skriver, håll god ton mot varandra!

Inlägg/kommentarer ang race tas bort och är det något så kan det tas med Lovisa i PM!


Har du anmält din bil till utställningen och kommit med så är det självklart bindande, får du förhinder så meddelas detta 1 månad (4 juli) innan.


Sönderhoppade, förstörda bilar & bilar som är nedsprayade/skrivna på med ex spray färg är inte välkomna in på parkeringen, finns platser utanför området att parkera på.

Tänk också på att hastighetsbegränsningarna gäller även om det är träff och inne på området när man ska till eller från träffen är det gånghastighet som gäller.

Tänk på alla inte kan stå och dra på med massa ljud på träffen, respektera att dom anmälda och klara ljudbilarna är prio ett när det gäller ljud. Var vänlig respektera detta så får vi alla en trevlig kväll!


Anmälningar ang utställning och montrar sker i PM till Lovisa Karlsson.

Uppdatering sker då och då!


/ Lovisa Karlsson, Andreas Petersson & HBN performance

Boenden närmast Halmstad Arena natten mellan 16 och 17 Juli.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halmstad By Night, Halmstad Arena

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli