Lördag
21
Maj 2016
Halmstad Arena Halmstad

Olympic Day

Olympic Day kommer till Halmstad Arena för tredje året i rad! Fredagen den 20 maj arrangeras som en skolidrottsdag för drygt 40 anmälda klasser medan lördagen den 21 maj är en öppen prova på-dag för alla barn och ungdomar mellan kl. 11.00-15.00. Kom och prova på 20 olika idrotter, träffa föreningar och inte minst, låt dig inspireras av olympierna på plats!

- Kort om Olympic Day -
Olympic Day pågår under två dagar på Halmstad Arena. Fredagen den 20 maj arrangeras i form av en skolidrottsdag för elever i åk 3-6. Lördagen den 21 maj blir en öppen prova på-dag för alla barn och ungdomar i Halmstads kommun. Olympic Day arrangeras för tredje året i Halmstad och tidigare års Olympic Day har varit riktiga succeer och inneburit fantastiska tillfällen för barn och unga att få prova på olika idrotter under lekfulla former där glädjen alltid är i fokus. För föreningarna är det ett värdefullt tillfälle att visa upp sin verksamhet och rekrytera nya medlemmar.

Olympierna som du kan träffa på Halmstad Arena är:
Jalmar Sjöberg - Brottning
Emma Samuelsson
Fäktning - Fäktning
Tord Wiksten - Skidskytte
Jörgen Persson - Bordtennis
Danijela Rundqvist - Ishockey

Freddies arenarestaurang serverar lunch och fika under hela dagen.

Representanter från #aktivsommar kommer att finnas på plats och informera om kommunens sommarläger samt hjälpa till med anmälningar.

Olympic Day arrangeras av Halmstads kommun och Hallands Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna i samarbete med SOK (Sveriges Olympiska Kommitté).

Mer information om Olympic Day på: http://halmstadarena.se/evenemang/evenemangskalender/evenemangsarkiv/olympicdayoppenprovapadag.5.3f20047f15149671fa757c77.html

Mer nöjen på Halmstad Arena
Lördag 15 Februari 2025
I siffror

44 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1530 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Halmstad Arena natten mellan 23 och 24 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Olympic Day, Halmstad Arena

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj