Torsdag
24
Mars 2016
Clarion Collection Hotel Norre Park Halmstad

Äggjakten

Hej Halmstad! Är ni trötta på påskägg med de där konstiga gelégodisarna som ingen äter? Vad sägs som gyllene ägg från Clarion Collection Hotel Norre Park med frukostbufféer, kvällsmåltider, fika eller natt på hotell istället? Men för att lägga vantarna på ett av våra eftertraktade påskägg måste du först klura ut var i Halmstad våra påskharar har gömt dem…

På skärtorsdagen går den stora äggjakten av stapeln!
Äggen kommer att gömmas runt om i Norre Katts Park, runt Lilla Torg och runt Norre Port men pssst – om du håller utkik här i eventet så kanske du får några ledtrådar?

Clarions äggjakt startade på Clarion Hotel Post 2013, där Göteborgarna gick man ur huse för att leta gyllene ägg – som dök upp på bussar, i buskar, i köpcentrum, på statyer och i rabatter… I år är påskharen extra generös och du hittar äggen i flera städer runt om i Sverige..

SAVE THE DATE
Torsdagen den 24 mars klockan 06.00 startar jakten och pågår sedan till och med klockan 18:00 samma dag. Anmäl att du kommer delta här i eventet för att få förhandstips och liverapportering från äggjakten. Varför inte bjuda in några vänner, familj eller kolleger så att ni kan hjälpas åt att hålla utkik?

I ÄGGET
Äggen är i guld och går inte att missa och inuti ägget finns priser som till exempel hotellövernattning och frukost.
När du har hittat ditt ägg och öppnat det kommer du att hitta ett VÄRDEKORT med din vinst.
Allt du behöver veta finns i ägget!

WE LOVE SOCIAL MEDIA
Vi är såklart nyfikna på om du lyckas överlista våra påskharar! Posta en selfie eller varför inte en groupie när du hittat ett ägg och överös oss med härliga bilder i Halmstads största äggjakt. Lägg upp bilden här i eventet och tagga bilden med
#äggjakten2016, vilket nummer ditt ägg har samt vilket hotell som är avsändare. Den person som får flest likes på sin bild vinner ett extra hederspris!

…AND SOME LAST INFORMATION
Observera vår åldersgräns på 18 år (från 13 år i målsmans sällskap) och endast en vinst per person gäller. Om du har turen att hitta fler än ett ägg rekommenderar vi en schysst gest och ge det till någon du tycker om.

Är DU redo? Det är vi! Happy hunting!

Varma påskiga hälsningar från Clarion Collection Hotel Norre Park

*Fullständiga tävlingsregler: http://bit.ly/Aggjakten2016Tavlingsregler

I siffror

339 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1596 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Clarion Collection Hotel Norre Park). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Äggjakten, Clarion Collection Hotel Norre Park

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juli