19-20
Feb 2016
Halmstads Teater Halmstad

Annika Andersson & Thomas Petersson: Tresteg i Snedsteg

En sprallig komedi med Annika Andersson och Thomas Petersson. Efter utsålda hus både i Kalmar och i Göteborg åker skrattsuccén ”Tresteg i Snedsteg” med Thomas Pettersson och Annika Andersson i spetsen ut på turné. I övriga roller ser vi farsfavoriter som Carina Lidbom, Robin Stegmar, Alexander Stocks och Anna-Karin Palmgren. Föreställningen utspelar sig i 60-talet och kryllar förstås av trassliga relationer, snedsteg, kärleksaffärer och rappa dialoger. För regin står Adde Malmberg.

Det kunde ha varit en bra idé av henne (Carina Lidbom) att låna ut sitt hus till sin bästa väninna (Annika Andersson) för lite ”rajtan-tajtan” vid sidan om, med den där killen från badmintonhallen (Alexander Stocks). Samtidigt som hon själv kan sticka över till väninnans make (Robin Stegmar) för lite eget ”rajtan-tajtan” när hennes man (Thomas Petersson) ändå blivit tvungen att flyga iväg till Stockholm på konferens. Men som väntat kan ett korthus byggt på lögner och smussel i ett medelklasshem på 60-talet, raseras vid minsta påfrestning utifrån. Det räcker med en tilltagande dimma som hindrar makens flyg från att lyfta, så att även han landar hemma med flygvärdinnan (Anna-Karin Palmgren) för att ägna sig åt lite ”rajtan-tajtan”. Dimman, som ligger lika tät som intrigerna, hindrar även någon från att åka, någon annan från att smita, en tredje från att lämna och de flesta från att komma.

Föreställningen spelas på turné våren 2016 fram t.o.m den 3:e April.

Tresteg i Snedsteg produceras av 2Entertain och Vicky Nöjesproduktion.
Föreställningen pågår i ca 2,5 tim inkl paus.

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticnet.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Annika Andersson & Thomas Petersson: Tresteg i Snedsteg, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj