Är du sugen på att se en medryckande musikal, underhållande standup eller sjunga med din favoritartist på konsert? Här kan du ta del av evenemangschemat för 2021.

Under året genomförs en rad shower, konserter och musikaler i Halmstad. Ta del av evenemangschemat som utlovar ett underhållande 2021. Nedan har vi samlat några av de förställningar som tar plats på Halmstads scener under året.

Pernilla Wahlgren har hybris – 19 september

Pernilla Wahlgren gjorde häromåret stor succé med sin show Kort, glad & tacksam. Nu är hon tillbaka med en ny underhållande scenshow, som kommer till Halmstads Teater den 19 september.

Johanna Nordström – 27 oktober

Humorpersonligheten Johanna Nordström är ute på sin första soloturné och kommer till Halmstads Teater den 27 oktober. Föreställningen har fått namnet ”Ring polisen” och kretsar mycket kring polisyrket och kriminalserier – ämnen som Johanna Nordström är fascinerad av.

Messiah Hallberg – 30 september

Liksom många andra shower skulle Messiah Hallbergs föreställning Scener ur ett äktenskap egentligen gått av stapeln under våren 2020. Standupshowen utlovar mycket skratt och handlar om att ”bli ihop, bita ihop och bryta ihop”. Showen går av stapeln på Halmstads Teater den siste september.

Thank you for the music – 3 november

I början av november kommer showen Thank you for the music till Halmstads Teater. Föreställningen leds av Gunilla Backman, Kalle Moraeus och Johan Boding, och är en hyllning till Björn & Benny och alla deras låtar. Turnén skulle egentligen ha genomförts under våren, men har flyttats till senare i höst på grund av rådande omständigheter.

Babben Larsson – 11 november

I höst drar komikerdrottningen Babben Larsson igång sin turné där hon kommer att besöka drygt 20 städer. I mitten av november är det Halmstads tur, när showen går av stapel på Halmstads Teater. I hennes föreställning får du en blandning av humor, sång och ämnen som ligger Babben Larsson nära till hjärtat och nära i vardagen.

Tänk på! Vissa av evenemangen kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.