Är du sugen på att gå på en medryckande musikal eller en underhållande föreställning? Här hittar du några av de största showerna som tar plats på Halmstads scener under våren.

Under våren genomförs en rad olika shower i Halmstad, och här finns någonting för alla smaker. I vår guide kan du ta del av evenemangsschemat för de närmsta månaderna.

Miss Li – 1 april

Efter en lyckad sommarturné 2021 har Miss Li valt att förlänga sin turné även till våren 2022. Den folkkära sångerskan släppte häromåret ett helt nytt album med framgångsrika singlar som ‘Komplicerad’ och ‘Instruktionsboken’. Den 1 april kommer hon till Halmstad och uppträder på Halmstads Teater med en 1,5 timme lång konsert.

Molly Sandén – 2 april

Under 2022 ger sig Molly Sandén ut på sin mest omfattande turné hittills då hon besöker tolv städer runt om i Sverige. I början av april uppträder hon på Halmstad Arena, och som special guest ser du även Daniela Rathana.

Pernilla Wahlgren har hybris – 9 april

Efter succén för ett par år sedan med showen ‘Kort, glad & tacksam’ är Pernilla Wahlgren tillbaka med en ny, kritikerrosad föreställning. I början av april kommer hon tillsammans med sin ensemble till Halmstads Teater.

Labero - Goldfingers – 24 april

Efter att ha bjudit på show i Las Vegas kommer den världsberömde magikern Joe Labero hem till Sverige och bjuder på svindlande föreställningar. Showen är ungefär 1.5 timme lång och i Halmstad uppträder han på Halmstads Teater den 24 april.

Al Pitcher - My Happy Place – 25 april

Den brittiske komikern Al Pitcher har gjort succé med flera hyllade stand-up-shower med Sverige i fokus. Efter en rad inställda föreställningar på grund av pandemi och restriktioner är det nu äntligen dags för en ny turné, och i slutet av april är det Halmstads tur att bjudas på underhållning när Al Pitcher kommer till Halmstads Teater.

Mando Diao – 11 maj

Redan under förra året planerade Mando Diao att genomföra sin turné genom landet, men på grund av rådande omständigheter blev det hela framskjutet till nu i vår. Turnén bottnar i det senaste albumet ‘I solnedgången’ som är ett album helt på svenska. Till Halmstad kommer Mando Diao den 11 maj när de uppträder på Halmstads Teater.

Grease – 13 maj

Få musikaler är så välkända och omtyckta som klassikern Grease. I mitten av maj har du möjlighet att se musikalen på Halmstads Teater. Föreställningen håller på i knappt tre timmar, och under kvällen genomförs två shower med start klockan 16.00 och klockan 20.00.