Är du sugen på att gå på en medryckande föreställning eller få inspiration på en härlig mässa? Här hittar du några av de största evenemangen som tar plats i Halmstad under våren.

Under våren genomförs en rad olika evenemang i Halmstad, och här finns någonting för alla smaker. I vår guide kan du ta del av evenemangsschemat för de närmsta månaderna.

Påskmarknad, 7-8 april

Under långfredagen och påskafton tar påskfirandet över centrala Halmstad. Här blir det påskmarknad och du får bland annat ta del av råvaror från lokala gårdar och producenter. Det blir också pyssel för barnen, äggjakt och ponnyridning.

Jag är Shan Atci – 14 april

I mitten av april kommer den uppskattade komikern Shan Atci till Halmstad och uppträder på Halmstads Teater. Föreställningen tar plats på scen klockan 19.00. Här kan du läsa mer om evenemanget och boka din biljett

Hallandsloppet – 6 maj

Är du sugen på den ultimata cykelutmaningen? Då är Hallandsloppet någonting för dig! Här kan du välja mellan tre olika distanser – 11, 36 eller 100 kilometer – vilket gör att det finns någonting för alla. Loppet genomförs lördagen den 6 maj.

Puss & Kram, Nyblom/Betnér – 13 maj

Komikerduon Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till skrattfest när de förlänger sin uppskattade turné som genomförts under hösten. Showen tar plats på Halmstads Teater och drar igång klockan 19.00 – boka din biljett här!

Trädgårdsmässa – 13 maj

Den 13 maj välkomnas du till Trädgårdsmässa i Stora Mässhallen. Mässan anordnas i samarbete med Hallands Trädgårdsförening och totalt kommer cirka 25 utställare att finnas på plats.