Tokig i hästar? Då är det här festen för dig!

Halmstads alla hästtokiga barn och ungdomar bjuds in till fest på Folkets rum Österskans den 25 augusti. Där väntar en heldag med bland annat Star Stable, besök av Youtube-stjärnan Flixiekim, käpphästridning och konstutställning.

Under dagen får några spelsugna besökare möjligheten att delta i ett LAN där det ska spelas Star Stable. Det populära onlinespelet, där man ska sköta om sina hästar och utforska omgivningarna, är i dag ett av de snabbast växande datorspelen i världen. Passa också på att träffa och få tips av Star Stable-experten Flixiekim, som även kommer att spela live.

Hästfesten bjuder dessutom på käpphästlöpning där både du som är nybörjare och proffs kan testa på att  ta ett varv runt ridbanan. Du kan också göra din egna käpphäst och pynta den tillsammans med "käppisarna" och Instagram-tjejerna Amanda och Tess. 

Dagen bjuder även på författarbesök i form av Helena Dahlgren som skrivit "Ödesryttarna: Jorvik Kallar", en fantasy-bok baserad på just Star Stable. Se till att få din bok signerad!