Hotell Hovgård

Gamla Tylösandsvägen 102 • Halmstad

Precis mellan Halmstad och Tylösand finner du Hotell Hovgård. Här bor man på landet, med närhet till både strand och stad. I ett omgjort stall har man skapat 12 dubbelrum, alla med egen karaktär. Man har försökt bevara den genuina stallkänslan när man omvandlat rummen. Privat badrum med dusch, TV och fri wi-fi är faciliteter som finns.

Utöver stallrummen finns hönshuset, storstugan och 134:an. Hönshuset är en liten stuga på 28 kvm, som passar ett kärlekspar utmärkt. Här finns ett separat sovrum, allrum med soffa, mindre kök och WC med dusch. Storstugan är som den låter: större. Med sina 60 kvm får man plats med 5 gäster. Stugan har tre sovrum, ett ordentligt utrustat kök, matplats, WC med dusch och en nybyggd terrass. Sist men absolut inte minst är 134:an, där upp till 8 gäster får plats. 134:an är 90 kvm stor och har faciliteter så som kök, stor matplats och trädgård. Flera badrum finns i detta 1 ½ plans hus.

Hotell Hovgård lånar ut cyklar till sina gäster. Det är endast 4 km till vackra Tylösand och 3,5 in till Halmstads stadskärna. I närheten finns fornlämningar sedan stenåldern och många promenadstigar som leder ned till havet. Prins Bertils stig sträcker sig 18 km mellan Halmstad slott och Möllegårds naturreservat och är en väldigt populär cykelsträcka.

Tillgängliga rum på Hotell Hovgård

Incheckning

Utcheckning

 

I samarbete med Hotell Hovgårds olika rumstyper

Onsdag 14 December t.o.m Torsdag 15 December - Pris inkluderar moms.

Inga tillgängliga rum för valda datum.

Prova välj ett annat datum och försök igen.

Fler hotell i Halmstad