Söndag
6
November 2022
Halmstads Teater Halmstad

No Business Like Show Business - en musikalkonsert

No Business Like Show Business
– En musikalkonsert med historiens mest kända musikallåtar, samt allt räv- och rackarspel som pågår bakom kulisserna

No Business Like Show Business är en musikalkonsert i två akter som ingen äkta musikalfantast har råd att missa. Supergruppen The Mamas gästar.
Vi presenterar fyra solister kända från både Sveriges och världens musikalscener, Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne, som tillsammans med The Mamas bjuder publiken på de allra bästa och mest kända musikallåtarna.
Det blir klassiska musikalteman såsom romantik, olycklig kärlek, skräck och fantasi – allt i en kryddstark blandning, sammanflätat till en röd tråd i ett nyskrivet manus av den kände musikalkompositören Jan-Erik Sääf. Dessutom förgyller Ash Haynes, Loulou Lamotte och Dinah Yonas Manna från The Mamas konserten med sina fantastiska röster och moderna soul- och gospelsound.
Närmare Broadway och West End än musikalföreställningen No Business Like Show Business går inte att komma. Möt musikaleliten i en fantastisk resa hela vägen från New York till de svenska musikalscenerna.
Gästartist: The Mamas
Musikalartister: Andreas Eldeen, Kim Bergkvist, Johan Wikström och Kristina Hahne
Orkester: Jan - Erik Sääf, kapellmästare, piano. Johan Pihleke, piano och gitarr. Kalle Magnusson, bas. Peter Fältskog, trummor.
Arrangör: Set The Stage – Entertainment, www.setthestage.se
The Mamas
The Mamas förgyller konserten med sina fantastiska röster och sitt moderna soul- och gospelsound. De självutnämnda sympatiska divorna slog igenom över en natt som körsångerskor när de medverkade i Melodifestivalen 2019 tillsammans med John Lundvik. Året efter tävlade de själva med låten ”Move” och de vann återigen svenska folkets hjärtan.
Andreas Eldeen
Andreas Eldeen är artisten som trivs lika bra på Malmö Operas scen som framför ett storband eller ensam vid ett piano. Med tio produktioner på Malmö Opera och hundratals konserter i ryggen har Andreas Eldeen hittat sin plats, sitt sound och sin publik. Just nu är Andreas aktuell i Så som i himmelen på Malmö Opera
Kim Bergkvist
Kim Bergkvist är musikalartist, utbildad på anrika The Royal Academy of Music i London samt på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. På musikalscener har ni bland annat kunnat se henne som Johanna Barker i Sweeney Todd på Dalateatern och Mrs Andersen i A Little Night Music på Ye Olde Rose and Crown Theatre i London. Kim har även spelat Ofelia i Hamlet på Kronborgs Slott och Josephine i Idioterna på Helsingborgs Stadsteater.

Johan Wikström
Johan Wikström är utbildade på Teaterhögskolan i Malmö. Han har gjort roller som Riff i West Side Story, Edward i Blodsbröder på Värmlandsoperan, fackpampen Big Davey i Billy Elliot på Malmö Opera, Pilatus i Jesus Christ Superstar på Göteborgsoperan. På Lunds Stadsteater skar han halsen av Londonborna i titelrollen Sweeney Todd, en musikal han fick återse på Dalateatern, då som Judge Turpin.
Kristina Hahne
Kristina Hahne är utbildad musikalartist och har arbetat på scen sedan 2001, både i musikaler, shower och olika konserter. Hon har gett liv till karaktärer som Sally Bowles i Cabaret, Miss Hannigan i Annie, Demeter i Cats, Syster Berthe i Sound of Music, Mickie i Grease, Fru Storch i Sällskapsresan The Musical, Marta i Spring Awakening, Claudine i Can-Can och Fröken Svan i Mölle by the Sea på Fredriksdalsteatern.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 1 ledagare/rullstol fri.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Söndag 6 November 2022 17:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. No Business Like Show Business - en musikalkonsert, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Juni