• Evenemang idag
Tisdag
14
September 2021
Halmstads Teater Halmstad

VISOR & GRIMASCHER - JACK VREESWIJK & BROLLE - FLYTTAS till SEPT

Kära biljettköpare
När vi senast bestämde oss för att flytta turnén Visor & Grimascher med Jack Vreeswijk och Brolle så var känslan att vi flyttade den med marginal. Men pandemin pågår fortfarande och vi inser att restriktionerna för allmänna sammankomster inte kommer att tillåta ett genomförande av turnén under april som planerat. Det är därför med stor sorg att vi måste meddela att Visor & Grimascher återigen måste skjutas fram, denna gång till hösten 2021 med förhoppningar om att rådande läge har förbättrats avsevärt.

Vår bransch har belagts med näringsförbud p.g.a. av omständigheter som vi inte själva har kunnat påverka, s.k. force majeure, något som också branschens juridiska ombud ställer sig bakom. Vår avsikt är att genomföra turnén så fort situationen tillåter detta, och vi vill inget hellre än att leverera den produkt som du har betalt för.
Som vi tidigare förklarat så har vi ingen möjlighet att återlösa biljetter. Köpta biljetter gäller således till nya datum och ni behåller era platser.
Nytt datum Halmstads Teater är 14 september 2021 kl 19.30.
Vi förstår att det är frustrerande för dig som biljettköpare och vi är så klart väldigt ledsna över den uppkomna situationen. Vi som produktionsbolag känner en stor tacksamhet för att du visar din förståelse och medmänsklighet under denna svåra tid. Tack vare detta kan vi erbjuda dig ett rikt kulturliv även efter pandemin.
Med stora förhoppningar om att vi kan ses till hösten!

MT Live AB
Vid frågor kontakta arrangören info@mtlive.se
Web: www.mtlive.se
VISOR & GRIMASCHER
JACK VREESWIJK & BROLLE SJUNGER CORNELIS Cornelis Vreeswijk - en av våra allra största artister genom tiderna. Få artister har blivit så folkkära som Cornelis. Han berörde, fick oss att skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar är mer aktuella än någonsin.
Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med ”sin gamla släkting”. Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.
För Brolle har Cornelis och hans låtar alltid varit en stor inspirationskälla.
Så pass stor att han 2005 släppte albumet ”En Stund På Jorden” där han tolkar Cornelis låtar. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publik.
Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark. Deras vägar har korsats flera gånger genom åren och alltid har det funnits en önskan om att tillsammans göra en hyllningsförställning till Cornelis. Nu har den äntligen blivit verklighet.
Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt.
Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.
Medverkande:
Jack Vreeswijk – Gitarr och sång
Brolle – Gitarr och sång
Love Tholin – Gitarr, bas, klaviatur och cajun
Konsertlängd: 2 x 45 minuter
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Tisdag 14 September 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. VISOR & GRIMASCHER - JACK VREESWIJK & BROLLE - FLYTTAS till SEPT, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September