• Evenemang idag
Torsdag
2
September 2021
Halmstads Teater Halmstad

Lasse Stefanz - De första ljuva åren - FLYTTAS

Hej bästa biljettköpare!
Lasse Stefanz konsert flyttar till 2021!
Eftersom vi vill ta det säkra före det osäkra flyttar vi fram konserten "Lasse Stefanz - De första ljuva åren" till torsdag 2 sept 2021 kl 19.00.

Köpt biljett gäller till det nya datumet, du som vill gå behöver alltså inte göra någonting utan bara behålla din biljett.
Om du vill återlösa den går det bra. OBS att serviceavgiften exkluderas i återköpet.
Lasse Stefanz/Thomas Deutgen
Lasse Stefanz konsertföreställning "De första ljuva åren" kommer att genomföras som planerat på lördag 21 mars. Däremot har vi justerat antalet bokningsbara platser, så det inte överstiger 500 (inkl medverkande/personal).
Lasse Stefanz, som turnerat Norden runt i 52 år kommer nu tillbaka till Halmstad med sin bejublade konsertföreställning De första ljuva åren! Bandet bjuder på alla sina stora hits, en och annan musikalisk överraskning samt mängder av nostalgi. Allt inramat av bilder, filmklipp och minnen förmedlat på scenen av dansbandsexperten Thomas Deutgen, som även intervjuar bandets förgrundsfigurer Olle Jönsson och Christer Ericsson på scenen.
I över två år har bandet rest runt i Sverige med konsertföreställningen som varit i stort sett utsåld överallt. Idag finns ett enormt stort intresse att se och höra bandet, men inte på dansbanan utan i en konsertlokal. Minnas melodierna och få hela historien om Lasse Stefanz från start fram till idag. En unik föreställning med namnet De första ljuva åren framförd av bandet som idag är både kult och kultur...
Direkt efter föreställningen signerar bandet intill LS-shopen med exklusiva produkter.
Konsert tid: 2h 40 minuter inkl paus.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 1 ledsagare/rullstol går fritt.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Torsdag 2 September 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Lasse Stefanz - De första ljuva åren - FLYTTAS, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

September