• Evenemang idag
Söndag
28
Februari 2021
Halmstads Teater Halmstad

Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet - FLYTTAS

Kära gäst!
Vi är så glada över att du vill se föreställningen ”Bröderna Norberg - nytt, gammalt och stulet”. Det är en härlig show! Ibland förändras dock världen på ett sätt som ingen av oss kunde förutse.

Då vi alla tillsammans nu måste hjälpa till att begränsa spridningen av Coronaviruset har vi beslutat oss för att flytta fram de föreställningen till början på 2021.
Vi känner ett stort ansvar för att skydda såväl våra gäster som alla de som står på och bakom scenen. I det läge som råder just nu kan vi inte erbjuda den lustfyllda kväll som vi hade önskat.
Spara biljetten! Den gäller till den flyttade föreställningen. Nytt datum meddelas inom kort. Så snart vi har spikat det nya datumet kommer du att få ett meddelande på den mailadress som du angav vid biljettköpet.

Vi hoppas att det nya datumet inte kommer att ställa till problem för dig. I denna extra ordinära situation kan vi dessvärre inte lösa in din biljett, men du får gärna överlåta den till en vän. Vi inser att det blir lite rörigt med nya tider men hoppas ändå att du har förståelse för vårt beslut.

Du kan nå oss på mailadressen info@jarowskij.se där vi försöker svara så snabbt vi bara kan, även om det just nu tar lite längre tid än vad vi önskar.
Vi ses inom kort.
Med vänlig hälsning,
Jarowskij
********
Våren 2020 åker Sveriges hyllade humorduo Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen ”Bröderna Norberg på turné-nytt, gammalt och stulet”. De har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har blivit ett lika självklart vårtecken som deklarationsångest och pollenallergi. Nu bjuder de upp till dans igen (nästan bokstavligen) med en show för hela familjen som blandar humor, sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Det utlovas parodigaranti och en skrattfest du inte vill missa! Så stretcha igång skrattmusklerna, aktivera applådsinnet och gör dig redo för en helkväll med bröderna Norberg!
Föreställningen varar 2h inkl paus.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Söndag 28 Februari 2021 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

445 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet - FLYTTAS, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September