• Evenemang idag
Lördag
23
Januari 2021
Halmstads Teater Halmstad

BOOTLEG BEATLES - 50TH ANNIVERSARY OF ABBEY ROAD

Bästa biljettköpare och Beatles-fans.
Just nu har vi fått annat att reflektera över än konserter, fotbollsmatcher och teaterföreställningar. Situationen i landet och världen är en helt annan än vi hade önskat oss. Coronavirus och stängda gränser gör att vi får stanna upp och tänka på hur allt skall bli i framtiden. I denna stund finns det ingen prognos som kan säga när situationen med Coronaviruset är över och osäkerheten kring smittspridningen och vilka beslut regeringen måste fatta är stor. Vad som gäller angående att samlas och träffas gör att det bli omöjligt att planera för en turné med start direkt efter sommaren.

Detta tillsammans med att vi under rådande omständigheter inte ens vet om det går att passera gränser som vi är vana vid, gör att vi tillsammans med bandet och deras management beslutat att flytta fram Bootleg Beatles konserter i Sverige till början av 2021, då vi hoppas att läget normaliserats.

Vi känner att vi nu vill ge er denna information i god tid, så att ni får chans att planera om och inte behöva gå i ovisshet. Vi hoppas innerligt att ni har överseende för att rådande situation ligger utanför vår kontroll och att ni tycker att detta blir en bra lösning.
Vi hoppas såklart att ni stödjer oss och Bootleg Beatles och behåller era biljetter till det nya datumet, men om ni mot förmodan inte kan gå detta datum så har ni fram till den 10:e maj på er att lösa in era biljetter via biljettombud.

Så håll hårt i era biljetter så att ni är garanterade att komma in, då biljetterna fortfarande gäller. Notera gärna det nya datumet med penna på biljetterna!

SHOWDATUM 20200926
NYTT SHOWDATUM 2021 23 jan 19,30

***

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med er när allt detta är över!
Peter Besterman
Besterman AB

Bootleg Beales

Världens främsta Beatles-hyllning ”The Bootleg Beatles” kommer till Sverige!¨
The Bootleg Beatles, Världens främsta Beatles-hyllning kommer äntligen tillbaka till Sverige i samband med att Abbey Road-plattan fyller 50 år. Bandet är kända för att återskapa allt som har med Beatles att göra, in i minsta detalj. Deras musikaliska förmåga, kroppsspråk och smarta humor är i en klass för sig. Bandet har turnérat över hela världen i 40 år och showen innehåller naturligtvis alla Beatles stora hits från bandets hela karriär. Helt enkelt ett måste för alla ”Beatlemaniacs”.
Några kommentarer om The Bootleg Beatles:
”You probably know the chords better than I do.” George Harrison.
“I enjoyed their show enormously.” Sir George Martin.
“I’m gonna come to your next show and heckle ya.” Sir Paul McCartney.
Längd: CA 2h 15 min – inkl. paus
Arrangör: www.besterman.nu
Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Lördag 23 Januari 2021 19:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

490 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. BOOTLEG BEATLES - 50TH ANNIVERSARY OF ABBEY ROAD, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September