• Evenemang idag
Onsdag
5
Augusti 2020
Solgården, Tylösand Halmstad

Mares

En av förra årets mest anmärkningsvärda framgångssagor är den om Mares. Debutalbumet Sunnanvind (2019) befäste bandets position som ett av Sveriges just nu mest framstående, förstärkt av en succésommar och nomineringar i både Grammis och P3 Guld. Sommaren 2020 är det äntligen dags för Mares att ge sig ut på vägarna igen för en sommarturné!
Med träffsäkra texter, snabbhäftande melodier och musikalisk framåtrörelse skildrar de ungdomen, dess eufori och bitterljuva känsla av att den när som helst kan vara över, på ett sätt som få andra klarar av. En försommarkväll 2018 delade de denna eufori med tusentals fans då Mares slog publikrekord på Gröna Lunds lilla scen. Knappt ett år senare kom debutalbumet ”Sunnanvind” där titelspåret snabbt tog över topplistorna och blev en av förra årets mest spelade låtar.
I sommar ser vi återigen Mares på Gröna Lund, men denna gång spelar de på parkens stora scen. När de i början av juli ger sig ut på sommarturné gör de bland annat två stopp tillsammans popdrottningen Veronica Maggio. Utöver flera festivalstopp gör de också tre egna konserter i Malmö, Tylösand och Huskvarna. För att höja förväntningarna ytterligare ryktas det om ny musik under våren 2020.
Tider:
Insläppstid: 19:00
Start: ca 21:00
Åldersgräns:
Åldersgräns 13 år. Alla måste ha giltig biljett!
Övrig information:
Ej medtag av egen mat och dryck. Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
OBS! Våra restauranger, barer och nattklubb är kontantfria. För en tryggare och säkrare miljö. Tack för att du betalar med ditt kort. (Alltså inga kontanter!)
OBS! Rökfri konsert!
Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.
Bordsbokning Tylösand:
www.tylosand.se/boka-bord
Tel: 035-333 05
Rullstols- & ledsagarbiljetter:
Bokas på ticketmaster.se, via tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt ticketmaster biljettombud. 1 ledsagare medföljer gratis på rullstolsbiljetten.
Obs att alla personer med någon form av funktionsnedsättning får boka pristypen för rullstol (man behöver ej vara rullstolsburen). Medföljande ledsagare behöver kunna uppvisa ledsagarbevis.
För övriga frågor kontakta Ticketmaster på 0771-707070.
Mer info:
www.nojet.se
www.livenation.se

Biljetter & tider

Onsdag 5 Augusti 2020 21:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

325 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Solgården, Tylösand natten mellan 18 och 19 April.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Solgården, Tylösand). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Mares, Solgården, Tylösand

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September