• Evenemang idag
Fredag
15
November 2019
Halmstads Teater Halmstad

Vinprovning med vinhuset Masi

Bistro Jarlen har glädjen att bjuda in till en vinprovning utöver det vanliga. Vi gästas av Mr. Giacomo Boscaini från italienska Masi , ett av Europas främsta vinhus. Han kommer att leda oss igenom denna exklusiva provning som innefattar ett glas mousserande samt fyra olika viner från Masi. Minst två av dessa kommer att vara Amarone.
I provningen ingår en lättare italiensk buffé. Självklart signerad Bistro Jarlen. Teaterbaren kommer att vara öppen och där kan du köpa mer av kvällens viner.
Varmt välkommen!
Om vinhuset Masi
Masi är ett av Italiens mest ansedda vinföretag och en huvudaktör på den italienska vinmarknaden. Hjärtat i verksamheten är den ursprungliga vingården Vaio di Masi, i hjärtat av distriktet Valpolicella, som familjen Boscaini köpte i slutet av 1700-talet. Idag omfattar Masi sjutton vingårdar i Valpolicella Classico-området, men man har även odlingar i Bardolino och Soave. Det är kanske just för sin Amarone som Masi är mest känd. Vinet görs av druvor som fått torka över vintern och är en internationell succe. Den första Amaronen som lanserades i Sverige 1994 var Masis Vaio Armaron. Idag producerar Masi fem varianter av Amarone, av vilka tre är vingårdsbetecknade
Vinprovningen varar 4 timmar.
Alla biljetter ska vara uthämtade och betalda senast kl 16.00 15/11.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Vinprovning med vinhuset Masi, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December