• Evenemang idag
Söndag
29
September 2019
Cykel, Halmstad med omnejd Halmstad

Halmstad Smakrunda – cykeltur med kulinariska stopp

Halmstad Smakrunda söndagen den 29 september - en cykeltur med kulinariska stopp
Cykla i väg på en annorlunda cykelrunda i lugnt och skönt tempo och med trevliga stopp för provsmakningar och besök hos lokala matproducenter utmed vägen. Kitekalle, i samarbete med lokala mat- och upplevelseproducenter, bjuder in till en ny Smakrunda efter vårens succé.
Cykelturen startar på I am Coffee, det lilla kafferosteriet på Slottsmöllan i Halmstad. Här får ni en presentation av deras rosteri och får förstås också provsmaka det goda kaffet. Sedan cyklar ni iväg på Kattegattleden ut mot Söndrum. Redan i höjd med Äventyrslandet är det dags för nästa stopp, Lilla Musteriet i Söndrum. Här berättar Jenny om sitt lilla nyöppnade musteri och ni får tillfälle att smaka alldeles nypressad äppelmust. På vägen ut mot Tylösand stannar ni till hos Chatarina och får höra henne berätta om Me and my food. På Tylöbäck Hotell och konferens gör ni nästa stopp, där ni får avnjuta ett smakprov på husets energigivande granola innan ni rullar vidare på Kattegattleden längs med havet, förbi Frösakull och Ringenäs. I Vilshärad bjuder Clas på Vilshärads gårdsbutik er på godsaker från gården och säkert ett och annat tillagningstips också. I Gullbrandstorp stannar ni till hos Mr Gelato, och får höra mer om Joakims lilla glassfabrik och provsmaka den gudomligt goda glassen.
Sedan är det bara att rulla på cykelvägen genom de böljande fälten förbi Heagård in mot stan och på A little Party på Hamngatan avslutar ni dagen med ett glas champagne.
Välj en starttid från klockan 9.00 och framåt (ny start varje halvtimma). Rundan cyklar ni i eget tempo efter den karta ni får i handen vid starten. Varje starttid är det ett 20-tal cyklister som sticker iväg. Kanske får ni sällskap av nya bekantskaper på cykelturen…
Behöver du hyra en cykel så har vi en mängd olika typer av cyklar att hyra på Kitekalle. Varför inte slå två flugor i en smäll till exempel och samtidigt prova Kitekalles roliga fatbikes?
Biljetter köper du på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00 eller www.ticketmaster.se.
Och har du frågor om cykelrundan eller vill ha mer detaljerad info så tar du enklast kontakt med Kitekalle på tfn 035-21 22 23 eller via mail på: info@kitekalle.se
Denna cykeltur tar ca 6 timmar.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas hos Kitekalle 035-212223.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

83 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Cykel, Halmstad med omnejd). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halmstad Smakrunda – cykeltur med kulinariska stopp, Cykel, Halmstad med omnejd

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

December