• Evenemang idag
Söndag
3
Mars 2019
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund + Northern Indians

Ellen Sundberg gör en hyllning till en av få svenska kultfigurer inom musiken, den mystiske Kjell Höglund. Få kan passa bättre att förmedla hans texter och sånger än Ellen Sundberg, de kommer båda från Jämtland. Idén till programmet fick hon då hon var med på Storsjöyran i Östersund och firade Kjell Höglund tillsammans med en massa andra stora svenska artister.
Ellen upptäcktes som tjugoåring, då bodde hon i Bjärme strax utanför Östersund, jobbade i kassan på Konsum. Många föll för hennes egensinniga låtar och debutplattan hyllades av många musikjournalister. Därefter har, på kort tid, följt ytterligare två egna skivor, båda inspelade i USA och hon har turnerat med både Israel Nash Gripka och Doug Seegers för att nämna några.
Ellen är en tjej lätt att ta till hjärtat och DN skriver så här om hennes Höglund-skiva: Kjell Höglund har pensionerat sig från musiken, men hans sånger har fått kultstatus i en ny generation. Ellen Sundberg gör Kjell Höglunds sånger till sina egna. Betyget blir 4/5.
Denna kväll spelar hon tillsammans med Northern Indians, duon från Piteå är värda att upptäcka. Josef Eriksson är son till Ronny Eriksson och har ärvt hans humor. Dessutom är de en väldigt bra norrländsk americanagrupp med stämsång och fint gitarrspel.
Evenemangets längd ca 2 h, paus ca 15 min.
Fri ledsagare oavsett funktionshinder.
Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Ellen Sundberg sjunger Kjell Höglund + Northern Indians, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April