• Evenemang idag
Onsdag
24
April 2019
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Inger Arenander - Halmstads Föreläsningsförening

Det politiska läget förändras snabbt såväl i Sverige som i omvärlden. Det är främst genom journalister och massmedier som vi försöker följa utvecklingen. Frågan är då hur en nyhetsredaktion på Sveriges Radio värderar och bedömer politiska händelser.
Vilka är de viktigaste förändringarna och vad kommer att hända i framtiden? Hur är det att arbeta som utrikeskorrespondent i USA och försöka sortera allt som ledande politiker säger och gör? Har vi till exempel blivit alltför fixerade vid olika uttalanden av president Trump?
Inger Arenander har bevakat svensk inrikes-politik för Sveriges Radio (SR) sedan 1980-talet och bland annat lett utfrågningar inför flera riksdagsval. Var med och startade Ekots lördagsintervju och har fått Stora journalistpriset för sina insatser. Har även arbetat många år i USA, senast fem år som korrespondent i Washington. Hon är nu tillbaka igen på SR och ser Sverige med andra ögon.
Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening
Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Biljetter säljes även i entrén evenemangskvällen från kl 18.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
I siffror

202 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Inger Arenander - Halmstads Föreläsningsförening, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni