• Evenemang idag
Onsdag
6
Mars 2019
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Nicholas Wickström - Halmstads Föreläsningsförening

Den mänskliga faktorn ligger bakom nitton av tjugo av de trafikolyckor som sker på våra vägar idag. I denna föreläsning om framtidsvisioner och perspektiv på utvecklingen inom området självkörande bilar får vi kunskap om bakgrunden till detta område och var marknaden befinner sig idag.
Vilka olika utmaningar står fordonsindustrin och det omgivande samhället inför? Vi får även veta mer om arbetet med forskning och utveckling genom artificiell intelligens på ett företag, som ligger i absolut framkant när det gäller de senaste trenderna inom den autonoma fordonssektorn.
Nicholas Wickström, docent i datorteknik, har forskat om artificiell intelligens (AI) i 25 år. Under senare år har han arbetat med att applicera datortekniken på autonoma fordon. Idag verksam som produkt-ägare med AI och datorseende på det multinationella företaget Zenuity. Företaget har på några år växt till över 700 anställda med kontor i bland annat Göteborg, Shanghai, München och Detroit.
Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening
Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Biljetter säljes även i entrén evenemangskvällen från kl 18.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Nicholas Wickström - Halmstads Föreläsningsförening, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

April