• Evenemang idag
24-24
Mar 2019
Halmstads Teater Halmstad

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar får en uppföljare!
Hurra, hurra, hurra, hurra! ??Skall ni komma och se den nya Babblarmusikalen på Halmstads Teater söndagen den 24 mars och har ett barn som fyller år i samma månad? Vad roligt. Då kan de kanske fira ditt barn i samband med musikalen! Kul, va? Skicka i så fall ett mail till scen@babblarna.se och berätta vilken tid ni ska gå, så kanske det blir just ditt barn som får en grattishälsning ifrån alla Babblarna och ensemblen under föreställningen!
Känner du någon som skall se föreställningen och som också har ett barn som fyller år samma månad de ska gå och se föreställningen? Tagga (eller dela) i så fall gärna den personen här, så att hen också har chansen till en födelsedagshälsning och grattislåt!
En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.
Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.
Åldersgräns: Nej
Längd: Cirka 40 minuter
Paus: Nej
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj