• Evenemang idag
Fredag
15
Mars 2019
Halmstads Teater Halmstad

Andrew Lloyd Webber Gala

Efter succén i mars 2018 – nu tillbaka med stor Sverigeturné 2019!
En hyllning till Andrew Lloyd Webber

en av vår tids största musikalkompositörer nu i Sverige.

Fyra internationellt uppmärksammade solister tillsammans med en sång-och dansensemble tar med publiken på en känslomässig berg- och dalbana.
Andrew Lloyd Webbers arbete är fullt av känslor, det är det som gör hans musik så älskad. Kärlek, förförelse, romantik, humor, ilska, girighet, mod, hopp och inspiration.
Alla dessa känslor förenas i denna hyllningsgala.
Webbers briljanta musik tolkas av artister tillsammans med en levande orkester bestående av 14 musiker. Kvällens värd leder publiken genom den musikaliska resan och förenar de olika delarna av showen.
Färgglada kostymer, multimedia projektioner i kombination med toppmoderna ljuseffekter gör Andrew Lloyd Webber Gala lika trevlig för ögonen som för öronen.
Andrew Lloyd Webber Gala är hyllningsshowen som hedrar en av vår tids största musikalkompositörer.
Kvällen förgylls med ett urval från hans mästerverk som The Phantom of the Opera, Cats, Jesus Christ Superstar, Evita, Sunset Boulevard, Starlight Express m.fl.
Anouk Mila van Laake är en nederländsk sopran med en bred repertoar, allt från musikal till opera. Reden som barn medverkade hon i ett flertal professionella föreställningar runtom i Nederländerna. Utbildad på Lucia Marthas Dansakademi, Konservatoriet i Tilburg och Fontys Conservatory. Som solist har hon medverkat i två versioner av Best of Musical, Händel’s Messias och Faure´s Requiem. För tillfället kan Anouk synas i den belgiska TV-serien Campus 12 som Jamie.
Chris Killik tog examen från Royal Academy of Music 2006. Sedan dess har han uppträtt på bl.a. West End i London och regionala teatrar i Storbritannien, Sverige, Finland och på turnéer runtom i Tyskland. På meritlistan läser vi bl.a. Return to the forbidden Planet, Det Susar i Säven (Kew Gardens), En Midsommarnattsdröm och Chicago på Stadsteatern i Stockholm samt Jesus Christ Superstar på Stadsteatern i Åbo.
Emily Ormiston är utbildad vid The Urdang Academy i London och Arts Educational Schools i Tring. På hennes CV inom teater finner vi roller som bl.a. Bombalurina i Cats, Mrs Lovett och Johanna Swing i Sweeny Todd. Emily har även synts i fler film- och TV-produktioner
Jack Slatter tog examen från The Royal Central School of Speech and Drama i London. Han har haft roller som bl.a. Harry Bright i Mamma Mia, Jack i Into the Woods och Jesus i Godspell. Han har även varit sångare i Back to Broadway och spelat rollen som anden Genie i Aladdin och den Magiska Lampan. Som sångare har Jack rest världen runt ombord på båtar och uppträtt, bl.a. på kryssningsfartyget Queen Elizabeth.
Stephanie McConville är utbildad vid The Royal Central School of Speech and Drama i London. Hon har haft roller som bl.a. Woman One i The World Goes Round, Audrey i Little Shop of Horrors och Aladdin i Aladdin för att nämna några. Hon har även spelat in för Universal Studios på konceptskivan 1916: The Musical.
Tyrone Champers är ursprungligen från New Orleans och är en uttrycksfull och fängslande tenor. Efter ett framförande kallade kritikerna honom för en ”konstnärlig och smältande tenor och en riktig tillgång”. Han gjorde nyligen sin schweiziska debut med LÓrchestre de Chambre de Genève där han sjöng Joe ur Gershwin’s Blue MondaySom en av huvudtenorerna i den New Orleansbaserade operan Créole har Chambers skapat rollen som Jean Torrès i Lucien Lambert’s La Flamenca. Chambers har även spelat rollen som Gastone i La Traviata.
Konsert tid: 2 X 55 minuter plus paus.
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagaren betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Det här evenemanget har passerat sitt slutdatum eller är borttaget och går därför inte längre att boka.
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Andrew Lloyd Webber Gala, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj