• Evenemang idag
Fredag
19
Augusti 2016
Folkparken Halmstad

Sensommarkväll Mando Diao Sven-Ingvars Bo Kaspers

Vanliga frågor och svar: www.livejoy.se/faq

Finns det något bättre än en riktigt fin sensommarkväll när solen värmer, allt är vindstilla och det enda man behöver är bra sällskap och ljuvlig musik i bakgrunden?

Den 19 augusti bjuder vi in till en härlig utomhuskonsert i Folkparken, Halmstad för att krama ut det sista av dessa underbara sommarkvällar.

Vi startar kvällen med Katrina från Katrina & The Waves, vinnare av Eurovision och med oförglömliga låtar som ”Love shine a light” och ”Walking on sunshine”.

Med en hitparad av Guds nåde, ser vi ett evigt ungt och evigt taggat Sven Ingvars som har 60års jubileum och gör ett fåtal spelningar i sommar.

Bo Kaspers Orkester; ett av Sveriges mest hyllade liveband, som under två decennier spridit värme och magi genom sin sofistikerade blandning av pop, jazz och latinamerikansk musik.

Som sista topping på denna kväll, lägger vi till ett av Sveriges i särklass kaxigaste rockband; Mando Diao, vars musikaliska resa har tagit dem från rock till folkmusik i form av deras hyllade album där de tonsatte Gustaf Frödings texter, via pop och tillbaka igen.

OBS! 18 års åldersgräns!

Boka på Tickster
I siffror

1025 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Folkparken natten mellan 28 och 29 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkparken). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Sensommarkväll Mando Diao Sven-Ingvars Bo Kaspers, Folkparken

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj