Fredag
8
Juli 2016
Heagårds Skafferi Halmstad

Niklas Strömstedt

Niklas Strömstedt

En av våra mest folkkära artister inledde den musikaliska banan under tidigt 1980-tal, bland annat som musiker bakom Ulf Lundell både på skiva och på turné. Tillsammans med Lasse Lindbom och Janne Bark, under namnet Triad, fick Strömstedt 1987 en stor julhit med ”Tänd ett ljus”. I tät följd under 1990-talets inledande år följde Svensktopp-ettan ”Om”, turnén Rocktåget och vinst i Melodifestivalen med ”I morgon är en annan dag”, som framfördes av Christer Björkman.


I en ny trio-konstellation gav Niklas Strömstedt Sverige ytterligare en monsterhit med Sveriges officiella låt för Fotbolls-VM 1994, ”När vi gräver guld i USA”, tillsammans med Anders Glenmark och Orup.

På senare år har Niklas Strömstedt erhållit stor uppskattning med TV-programmet ”Tack för musiken!” samt den bejublade förställningen ”Strömstedt & Freud”.

I höst ser vi Niklas Strömstedt i TV4 populära program ”Så Mycket Bättre”.

I siffror

31 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

997 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Heagårds Skafferi). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Niklas Strömstedt, Heagårds Skafferi

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj