29-1
Sep-Okt 2016
Halmstads kommun Halmstad

Kulturnatt+

I höst är det äntligen åter dags för Halmstads mest kära kulturarrangemang, kulturnatten! Denna gång under benämningen Kulturnatt+, det vill säga i utökad form under flera dagar, med större geografiskt område och i samarbete med Halmstad Pride. På detta facebookevenemang kommer vi löpande lägga ut mer info, nyheter och annat kring Kulturnatt+. Så se till att klicka i att du kommer eller är intresserad och hjälp oss gärna sprida det!

TORS 29 - FRE 30 SEP:
Torsdagens och fredagens program kommer ske både i Halmstad och i tätorter utanför och vara inriktat mot föreläsningar, workshops och aktiviteter kring teman om hur kulturen spelar roll för ett inkluderande samhälle, samhällsutveckling, vår hälsa och livskvalitet.

LÖR 1 OKTOBER:
Lördagen kommer vara som den traditionella kulturnatt vi lärt känna med hundratals programpunkter i centrala Halmstad där ett myller av kultur och människor möts, en tradition sedan 1991. I år samarbetar dessutom Halmstads kommun med Halmstad Pride, som kommer att gå av stapeln under lördagens arrangemang.

För mer info och program: www.halmstad.se/kulturnatt

I siffror

719 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

3019 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads kommun). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Kulturnatt+ , Halmstads kommun

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj