Tisdag
15
Mars 2016
Nissanscenen Stadsbiblioteket I Halmstad Halmstad

Clara Henry

Clara Henry kommer till Halmstad för att dela med sig av sina tankar, berätta mer om sin bok och ämnena hon brinner starkt för, mens, feminism och YouTube.

Clara Henry är 21-åringen från Göteborg som är Nordens största kvinnliga Youtuber. Hon vloggar inför 350 000 följare, har eftersnackat i Melodifestivalen, radiopratat i P3 och vann Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. I sommar var hon också värd i Sommar i P1. Efter författardebuten i höst med boken "Ja jag har mens, hurså?" föreläser hon om sina specialämnen mens, feminism och YouTube. Enligt Göteborgs-Posten är hon ”stor på internet” och enligt en följare ”som lakritstoppingen på min mjukglass – ovärderlig”.

I samband med detta bjuder en trio från Sturegymnasiet på en föreställning med sketcher om vad dem önskar skulle lyftas i skolans Sexualkunskap. Föreställningen behandlar ämnen som utsatthet och självkännedom i kombination med humor, teater, musik och dans. Välkomna!
Föreställningen som heter "Flagrant" och betyder "helt uppenbart" är skriven och framförs av Love Andersson, Maria Munther och Elvira Fagerholm.

Efteråt har du chans att få Claras bok signerad. Bokhandeln kommer att vara på plats och sälja boken och har du den redan kan du ta med dig ditt exemplar hemifrån!

Evenemanget är ett samarbete mellan Stadsbiblioteket och Nolltrefem.

I siffror

494 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1255 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nissanscenen Stadsbiblioteket I Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Clara Henry, Nissanscenen Stadsbiblioteket I Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj