Lördag
14
Maj 2016
Norre Katts Park Halmstad

Halmstad Går För Vatten

Var med och hjälp att barn och familjer att få tillgång till rent dricksvatten i Afrika, samtidigt som du stöttar föreningslivet i Halmstads kommun.

Den 14:e maj samlas alla promenadglada och våra stolta sponsorer i Norre Katts park för att gå en 2 km lång promenad längs Nissan.
Våra sponsorers bidrag baseras på hur många personer som deltar i promenaden. Så ju fler deltagare desto större stöd till rent vatten i Afrika och Halmstads föreningsliv.

Initiativet kommer från Rotaryklubbarna i Halmstad som arrangerar eventet tillsammans med föreningslivet i Halmstads kommun, till förmån för rent vatten i Afrika.

Huvuddelen av intäkterna från sponsorer och partners går oavkortat till Rotaryprojektet "Rent vatten i Afrika" och till medverkande lokala föreningar (maximalt 10 000 kr per förening).

Promenaden är avgiftsfri.

Eventet är återkommande och ni hittar vår huvudsida och mer information här: www.facebook.com/halmstadgarforvatten

I siffror

337 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

2126 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Norre Katts Park). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Halmstad Går För Vatten, Norre Katts Park

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj