27-28
Feb 2016
Halmstad Stadsbibliotek Halmstad

LEGO-Utställning

Helgen vecka 8, mellan 10:00 och 16:00 på lördagen och mellan 12:00 och 14:00 på söndagen, är ni välkomna att beskåda egendesignade modeller, byggda av LEGO-entusiaster ifrån hela Sverige, på Halmstads Stadsbibliotek. Vi välkomnar er; stora som små, gammal som ung, här finns något för alla! (Fri entré)

Utställningen arrangeras av föreningen Swebrick i samarbete med Halmstad kommun. Swebrick är en rikstäckande förening för vuxna LEGO-entusiaster. Primärt umgås vi via internet och på lokala träffar, men en gång om året arrangerar vi ett event, någonstans i Sverige, där vi samlas för att umgås och visa allmänheten våra bästa byggen. Nu kommer vi till Halmstad och vi vill gärna att just du besöker oss.

I siffror

1865 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

6663 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Stadsbibliotek). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. LEGO-Utställning, Halmstad Stadsbibliotek

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj