Lördag
19
Mars 2016
Parken i Halmstad (f.d. Galejan) Halmstad

Miriam Bryant

Miriam Bryant på vårturné.

Miriam Bryant har gjort succé i TV4s Så mycket bättre och hennes låtar klättrar högt på topplistorna. I vår ger hon sig ut på en riksomfattande turné med start i Malmö 18/3.


Miriam Bryant har minst sagt utmärkt sig i året upplaga av Så mycket bättre. Såväl med sin charmiga frispråkighet som med sina briljanta tolkningar av kollegornas låtar. Båda hennes bidrag till programmet hittills har tagit sig högt på topplistorna. I skrivande stund hör både Niklas Strömstedt-tolkningen ”One Last Time” och Sven-Bertil Taube-tolkningen ”Ett sista glas” till de tio mest spelade låtarna på Spotify.

Den 31 oktober var det dags för den yngste deltagaren i Så mycket bättre att så i centrum när Miriams program sändes. Publiken fick ytterligare stifta bekantskap med en artist som på kort tid satt ett stort avtryck på musikvärlden.

I vår möter Miriam äntligen publiken live. Med sig tar hon en repertoar med hits som ”Push Play”, ”Dragon” och ”Finders Keepers”, tolkningar från Så Mycket Bättre samt helt nytt material som planeras släppas i vår. Med start i Malmö 18/3 ger hon sig ut på en riksomfattande turné som bland annat gör ett nedslag på anrika Cirkus i Stockholm.

Åldersgräns: 18 år

I siffror

700 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

1534 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
Boenden närmast Parken i Halmstad (f.d. Galejan) natten mellan 19 och 20 Maj.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Parken i Halmstad (f.d. Galejan)). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Miriam Bryant, Parken i Halmstad (f.d. Galejan)

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Ticketmaster

Sortera efter

 

Maj