Är du ute efter tips på aktiviteter för stora och små barn? Kolla in vår sammanställning över roliga aktiviteter för hela familjen.

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska hitta på med familjen en ledig dag. Här har vi samlat en rad olika tips på familjevänliga aktiviteter som Halmstad har att bjuda på.

Ett alternativ som alltid fungerar för både stora och små är att besöka någon av stadens parker. I centrala Halmstad hittar du Norre Katts park, som också är den största parken till ytan av stadens parker. Här finns någonting för de flesta! Det finns exempelvis öppna gräsytor som kan passa för boule eller brännboll, en basketplan och flera promenadslingor. Du hittar även Pippilekplatsen som kan underhålla barnen i timmar.

Om ni istället är intresserade av att hitta på någonting inomhus är Halmstad Arena en bra idé. Oavsett om ni är sugna på att bada, åka skridskor eller gå på museum finns här alternativ att välja på. Hit kan du ta med hela familjen och lätt fördriva en hel dag tillsammans.

Har du barn med gott om spring i benen? På Busfabriken i Halmstad finns 2 000 kvadratmeter med rutschkanor, studsmattor, bollplaner och annat kul. På Busfabriken hittar du även en särskild yta som är anpassat för små barn, och det finns dessutom både café och restaurang som passar perfekt när energidepåerna behöver fyllas på efter mycket bus och spring.

En aktivitet som blivit allt vanligare runt om i landet är att besöka en trampolinpark. I Halmstad hittar du Yoump som bjuder på en mängd olika trampoliner för både stora och små. Här finns även café, shop och möjlighet till barnkalas.

Om du har lite större barn i familjen kan ett besök på Halmstad Aktivitetscenter bli en succé. På aktivitetscentret hittar du flera olika aktiviteter som exempelvis Prison Island, Laserdome och Gladiatorkamp.

Tänk på! Vissa av aktiviteterna kan påverkas av rådande restriktioner gällande covid-19.