Vi synar de bästa spahotellen som finns i Halmstad med omnejd. Läs recensioner och se hur ni lättast kan boka till bästa pris.

Boka det bästa spahotellet i Halmstad!


Det mest centrala spahotellet i Halmstad är Hotel Continental Relax & Spa ; BW Signature Collection

Hotellet - som är en Jugendbyggnad från 1903 är placerad centralt på Kungsgatan 5 - och det andas anor från en svunnen tid med känsla och atmosfär. Det är 500 meter till centralaste Halmstad, endast 200 meter från Centralstationen och samtidigt nära stranden. Här bjuds man rum med både modern som klassisk design.

Sommartid serveras måltider vid poolen i den vackra trädgården och i lounge och lobby serveras alltid lättare rätter. Hotel Continental har som sagt nära till havet. Till Tylösandstranden och vackra Kattegatt reser ni med bil på bara 5 minuter.

Så till själva spaupplevelsen där hotellet erbjuder ett fitnesscenter med bastu. På innergården finner ni ett varmt källbad. Naturligtvis kan man boka spabehandlingar och massage på plats.

Området är mycket populärt bland par och får höga betyg för just parresor.

Det finns nästan 600 fina recensioner om hotellet att läsa från tidigare gäster på booking.com!


Hotel Tylösand - Trendigt och hippt lite utanför staden men precis vid havet.

Bara 8 kilometer från centrala Halmstad hittar ni legendariska Hotel Tylösand precis beläget vid Tylesanstrand. Hotellet ägs av Per Gessle och det är därför som till exempel Leifs Lounge i hotellet är prytt med Roxettes guldalbum. Förutom Leifs Lounge finns det hela 3 restauranger ytterligare att tillgå!

Det är Bettans Bar som serverar sushi- och skaldjur under sommaren. Restaurang Akvarell serverar säsongsbetonade läckerheter och slutligen à la carte restaurangen - Tylöhus - som bjuder er på såväl den dagliga frukostbuffén som den lyxiga middagsmenyn.

I hotellets spa- och fitnesscenter finns saltvattenspooler, 2 bubbelpooler och 2 bastur. På relaxavdelningen får ni era olika behandlingar och där finns också ett café. På Hotel Tylösand hänger intressanta konstutställningar över allt, och det är väldigt underhållande att titta på.

Hotellet har en populär nattklubb och flera terrasser gemensamma för alla att njuta av. Under sommaren hålls många konserter och det är en livad och trendig atmosfär man får uppleva här.

När ni inte äter, dansar eller njuter av relaxation på spa-avdelningen så är det fint att bada i havet eller vandra på stranden. För golfintresserade så ligger Halmstads golfbana bara 7 minuters gångväg från hotellet.

Så lycka till med er vistelse på spahotell i Halmstad som har så mycket fint att erbjuda!