Halmstadsbo? Du har just nu under två timmar till flygplatser som tar dig till flera hundratals destinationer världen över!

En dryg timme till Stockholm, strax under två timmar till Växjö och lika långt till Köpenhamn, en och en halv timme i bil till Malmö och en lika lång tur till Göteborg. Är Halmstad Sveriges bäst placerade stad?

Det är svårt att tro någonting annat med stadens utmärkta läge mellan några av våra största flygplatser. Från Halmstad City Airport kan du flyga direkt till Stockholm och Bromma, där du kan resa vidare till 15 olika destinationer så som Bryssel, Helsingfors och Sundsvall. Tar du dessutom flygbussen till Arlanda har du ytterligare 170 resmål att välja bland! Från Halmstad tar du dig med enkelhet till favoriter som Barcelona, Dubrovnik, New York och Teneriffa.

Väljer du i stället flygplatsen i Växjö kan du inom några timmar strosa runt på gatorna i Amsterdam, dricka en kall öl i Berlin eller ligga på stranden i Alicante. Från Växjö kan du även flyga till Skopje i Makedonien, Tuzla i Bosnien och Hercegovina, Weeze i Tyskland Gdansk i Polen samt Stockholm och Linköping.

Tar du dig söderut väntar Sturup i Malmö och Kastrup i Köpenhamn som tillsammans erbjuder 217 destinationer. Från Malmö kan du upptäcka europeiska juveler som Manchester, Palma De Mallorca och Wien medan du från den danska huvudstaden kan ta dig till allt från Dubai och Rom till San Francisco och Tokyo.

Från Landvetter och Göteborg väntar dig hela 73 olika upplevelser. Här i från tar du dig bland annat till sprudlande Istanbul, Schweiz största stad Zürich och sköna Valletta på Malta. 

Så, varifrån - och framförallt var - åker du i sommar?