Onsdag
10
Oktober 2018
STRANDGATAN TJUGO Halmstad

Jessica Abbott - Halmstads Föreläsningsförening

Sant och falskt om genetik i vardagen.
Temat för denna föreläsning handlar om frågor som rör hur generna påverkar människors liv. Att generna i viss mån styr våra liv tror nog de flesta av oss på, men hur mycket och på vilka sätt? Är vi förprogrammerade att få vissa sjukdomar eller att åldras på ett särskilt vis? Och hur är det egentligen med könsskillnader – är det främst kultur eller gener?

Jessica Abbott är född och uppvuxen i Kanada och kom till Sverige som utbytesstudent. Disputerade i ekologi vid Lunds Universitet och är idag lektor i evolutionär genetik på biologiska institutionen i Lund. Hennes forskning handlar om utvecklingen av könsskillnader och könskromosomer. Är även känd från SVT:s nya upplaga av Fråga Lund.
Förbokade och förbetalda biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 evenemangsdagen. Dessa biljetter kan inte hämtas på Strandgatan 20.
Arrangör:Halmstads Föreläsningsförening
Föreläsningen vara 1 tim + 30 minuter frågestund.
Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen från kl 18.00.
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 17.00 föreläsningsdagen. Dessa biljetter går inte att hämta i kassan på Strandgatan 20.

Biljetter & tider

Onsdag 10 Oktober 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(STRANDGATAN TJUGO). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jessica Abbott - Halmstads Föreläsningsförening, STRANDGATAN TJUGO

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

September