• Evenemang idag
Fredag
16
November 2018
Svarta Örnshuset Halmstad

Livequiz på Svarta Örnshuset

Succén fortsätter! Nu med en delvis ny och helt fantastisk ensemble! LiveQuiz på Svarta Örnshuset har etablerat sig och publiken strömmar till från alla håll. I höst är det premiär för en helt ny omgång LiveQuiz. Den tredje i upplagan av detta trevliga, uppskattade och välbesökta event.

LiveQuiz-ensemblen presenterar hela 18 nummer av musikaler, sång, sketcher och monologer, live på scenen. Efter varje nummer får publiken en fråga att besvara i Quizkrysset. Det serveras en trerätters meny med utsökt mat från Svarta Örnshusets härliga meny mellan akterna. Mingel i baren från kl.18.00. Allt avslutas med prisutdelning till det vinnande laget, följt av våra mycket eftertraktade extranummer på scen.
Årets ensemble:
Anders Berggren: Känd teaterprofil i Halmstad, som i många år kunnat ses på olika scener i Halmstad. Senast i ”Mord på Wapnö” och ”Fattiga friare” på Halmstads Slott. Han är skaparen av LiveQuiz och har varit med i alla föreställningar från starten.
Ulrika Pahlett: Sångerska och musikant på bl.a. trumpet, flygelhorn och valthorn. Började sin mångsidiga bana på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm och som sopran i Storkyrkans kör. I bagaget finns också två somrar med Nils Poppe på Fredriksdalsteatern i Helsingborg och ett par år på Wallmans Salonger och Folkan i Stockholm. Nuförtiden sjunger och spelar hon med Oldtimers - Det lilla storbandet och i Halmstad Brass med mera. Stjärnstatus.
Annemarie Tholin: Började sin sångkarriär i Kickis orkester. Efter orkesterlivet har hon medverkat i olika storband och i små jazzkonstellationer. Har även medverkat i ”gamla” Halmstadrevyn. Stjärnstatus.
Mikael Classon: Känd teaterprofil i Halmstad som i otaliga år kunnat ses på Halmstads många scener. Senast i ”Kuta och kör”, ”Arsenik och gamla spetsar” på Halmstad Slott och tidigare Halmstadsrevyer. Har varit med i alla Quizföreställningar sedan starten.
Anders Preuss: En av Halmstads största musikprofiler, med över 30 års erfarenhet. Skaparen av bland annat bandet ”Zorros”. Entertainment är Anders signum.
Pher-Olof ”Pix” Östergren: Från Edward and the Hayriders till revyer, blues, rock och rockabilly band. Anses av många som en av de bästa basisterna i Halmstad.
Vi var där förra året
”Det var toppen, det bjuds på riktigt bra humor” Lena och Tony Bården, Halmstad
”Det var jätte kul, upplägget har varit fantastiskt” Carina Solvemo, Halmstad
”Det har varit helt underbart, vi kommer tillbaka!” Evert och Solveg Karlsson, Halmstad
”God mat som varvas med härlig underhållning” Gunilla Bengtsson och Pernilla Larsson, Hylte
Längd
4 timmar inkl. 2 pauser
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se.
Handikapplatser bokas genom Halmstad Tourist Center.
Gruppbokning bokas genom Halmstad Tourist Center.
Alla förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud innan föreställningskvällen. Inga biljetter går att hämta i dörren på Svarta Örnshuset.

Biljetter & tider

Fredag 16 November 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
I siffror

148 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Svarta Örnshuset). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Livequiz på Svarta Örnshuset, Svarta Örnshuset

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

November