• Evenemang idag
Torsdag
8
Mars 2018
Nolltrefem Halmstad

Internationella Kvinnodagen

En kväll fylld med musik, diskussioner, föreläsning, open mic, debatt m.m. Gratis och öppet för alla!

Kvällens programpunkter:

* Musik *
Mauv, Sistra och Miryu

* Diskutera jämställdhet med lokalpolitiker *
Just Din åsikt är viktig! Vad tycker du är viktigt för en jämställd skola, jämställd fritid och ett jämställt Halmstad? Diskutera tillsammans med Halmstads politiker om hur vi tillsammans kan förändra för ett jämställt samhälle. Vad görs idag och vad vill unga i Halmstad förbättra?

* Mariam Tahiri föreläser om hedersförtryck *
Mariam Tahiri arbetar för Riksorganisationen GAPF – Glöm aldrig Pela och Fadime och kommer genom en intressant föreläsning belysa problemet hedersförtryck.

* Ronja Möller inleder Open Mic *
Ronja Möller är en engagerad ordkonstnär som öppnar micken med poesi, därefter är det fritt fram att ta plats på scen och berätta vad du brinner för, läsa en dikt eller dra ett skämt – allt i jämställdhetens tecken förstås.

* Paneldebatt med ungdomsförbunden *
”Feminist eller inte?” Hur bygger vi ett jämställt Halmstad och Sverige? Ungdomsförbunden möts i en debatt som kommer bli både rolig och spännande.

Arrangemanget är partipolitiskt obundet och görs tillsammans för att uppmärksamma den internationella kvinnodagen. Partipolitik blir det under paneldebatten då deltagarna har möjlighet att diskutera bland annat hur vi uppnår ett jämställt Halmstad.

Kvällen arrangeras av Ung i Halmstad, Ung Vänster, Centerpartiets ungdomsförbund, Moderata ungdomsförbundet, Sveriges Socialdemokratiska ungdomsförbund och Kristdemokratiska ungdomsförbundet.

I siffror

24 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

73 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nolltrefem). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Internationella Kvinnodagen, Nolltrefem

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj