• Evenemang idag
Fredag
6
April 2018
Halmstad Live Halmstad

Miss Li

TURNÉPREMIÄR PÅ HALMSTAD LIVE!

Efter fyra singelsläpp, en bejublad sommarturné, ett omskrivet dopp i Skellefteälven och ett rykande färskt albumsläpp är det nu klart att Miss Li ger sig ut på turné under våren 2018.


Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare 3 singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album.

Nu står det alltså klart att Miss Li tar med sig sitt nya material ut på vägarna under våren 2018 med turnéstart i Halmstad den 6 april.

- Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

Som förband till denna magiska kväll kommer Amanda Aasa!

Amanda Aasa är en 21 år gammal sångerska, artist och låtskrivare. Hon är uppvuxen i den norrländska kuststaden Örnsköldsvik men bor sedan tre år tillbaka i Halmstad. Hon har sjungit och musicerat sedan barnsben och började skriva egen musik som tonåring.

I början av juni 2015 släppte Amanda sin första singel Wrong Chemistry. Den låg som bäst 5:a på Spotify Topp 50 Viral Sweden och har stremats över 750 000 gånger.

OBS! 18 års åldersgräns

Framträdanden av Miss Li
Längd ca 90 minuter

Mer nöjen på Halmstad Live
Lördag 30 Juni 2018
I siffror

100 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

182 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Live). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Miss Li, Halmstad Live

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj