• Evenemang idag
Torsdag
8
Mars 2018
Nolltrefem Halmstad

Dansa Utan Krav

Dansa utan krav är för tjejer 13-18 år som ofta har till exempel ont i magen, höga krav på sig själv, stress, huvudvärk och oro. Vi kommer att dansa allt från jazz till modernt, afro och funk. Fokus ligger på rörelseglädje, gemenskap och kravlöshet och inte på prestation. Deltagandet är kostnadsfritt och inga förkunskaper krävs. Anmälan görs via elevhälsan.

Dansklasserna leds av Elin Larsson och Elin Björkengren. Elin Larsson är leg. fysioterapeut och Elin Björkengren är aktivitetsledare inom kultur och hälsa och båda har erfarenhet som danslärare och är utbildade till dansinstruktörer enligt konceptet Dans för Hälsa.

Anmälan
Kontakta elevhälsan för mer info och anmälan, eller mejla till elin.larsson@abf.se.

Ytterligare information
Vi dansar barfota och har på oss mjuka kläder.
Projektet är ett samarbete med Halmstad kommun, ABF och Kultur i Halland. Måndagar och torsdagar 16.45-18.00 med start 29 jan - sista pass 17 maj.

Läs mer om Dans för Hälsa på www.dansforhalsa.se eller http://www.regionhalland.se/dansautankrav

I siffror

71 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Nolltrefem). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Dansa Utan Krav, Nolltrefem

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Maj