Söndag
11
Februari 2018
Folkets Hus Oskarström Halmstad

Två systrar och en begravning

”Två systrar och en begravning” är ett familjedrama om drömmar och förhoppningar i katastrofal kollision. Komik, dramatik och en rejäl dos musik i en historia att identifiera sig med, att känna igen. Ja, om inte hos sig själv så i alla fall hos grannens.
Ridån går upp för hemkomsten efter Alice Cederströms begravning. Två systrar träffas efter många år. Den ena den åldrande sångerskan Violett Ceder, hon som for till Stockholm i ungdomen för en strålande karriär och ett liv på löpsedlarna. Men Stjärnan är minst sagt i dalande och bankkontot skrämmande tomt. Den andra arbetsmyran Eva hemmadottern som aldrig tillfrågats i viktiga ärenden, alltid varit först i morgonsysslorna och sist att låsa porten. Nu är det min tur tänker Eva. Tillsammans med modern har hon i decennier drivit Pensionat Perenn, en K-märkt gammal brunnsverksamhet som det skryts om i turistbroschyrerna. Mäklarannonser skulle benämna stället som ett objekt för den händige, turistchefen kallar det ett omistligt kulturvärde.
Vid systrarnas sida finns två herrar, kapellmästare Gunnar Ohlsén, ditkallad att ackompanjera den firade stjärnan, hungrig på allt som går att stoppa i munnen och mer än mätt på sin artists olika nycker. Och Costas Kotandidis, familjens jurist och Evas förtrogne, den ende som vet hur illa det är ställt med det ekonomiska och den ende som har en realistisk idé om lösning bara han fick chansen.
”Vi säljer förstås” säger Violett
”Över min döda kropp, skriker Eva.
Ca 2 tim 15 min inkl. paus.
Biljetter
Förbokade och förbetalda biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud innan föreställningen startar. Dessa biljetter kan inte hämtas i biljettkassan i Folkes Hus.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Söndag 11 Februari 2018 18:30 Boka hos Ticketmaster
I siffror

40 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Folkets Hus Oskarström). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Två systrar och en begravning, Folkets Hus Oskarström

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari