Lördag
19
Maj 2018
Halmstads Teater Halmstad

Jazzfestgalan

Jazzfestgalan är årets stora fest för musikvänner. Årets upplaga, den andra i ordningen, äger rum på Halmstads Teater där ett stjärnspäckat konsertprogram kommer att varvas med prisutdelningar.

Lördagen den 19 maj blir det sprakande jazzgala på Halmstads Teater. Galakonserten kommer att visa upp svensk jazz i bred bemärkelse och här kommer flera stjärnor ur den svenska musikeliten synas som gäster på scen. Kom och hänförs av alla de olika musikuttrycken som ryms under det breda samlingsnamnet jazz.

På scen står bland annat halländska stoltheter som den självlysande och skivaktuella Linnea Henriksson och Emil Brandqvist trio, med musik som suddar ut gränserna mellan jazz, pop, folk- och filmmusik. Bohuslän Big Band tänjer som vanligt på gränserna för vad som är möjligt att rymmas i ett storband – en musikaliskt häftig mix som inte lämnar någon oberörd. Vindla String Quartet bjuder på en repertoar som når långt utöver gränserna för den klassiska stråkkvartetten. Fler artister tillkommer.

En av årets mest glittrande julklappar är här. Galabiljetter finns från och med idag, måndag den 18 december, till försäljning på ticketmaster.se och Halmstad Tourist Center.

Läs mer om Jazzfesten och galakvällen på www.jazzfesten.selänk till annan webbplats

Biljetter:
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Jazzfestgalan, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars