• Evenemang idag
  • Evenemang idag
Lördag
12
Maj 2018
Halmstad Live Halmstad

Hardcore Superstar & Lillasyster

Den 12 maj 2018 kommer Hardcore Superstars och Lillasyster till Halmstad Live! Vi välkomnar dem med öppna armar och ser fram emot en kväll med ös utan dess like!

Cirkeln slöts när Hardcore Superstar släppte sitt nionde album. När ett fan gav bandet en inspelning de gjort för tjugo år sedan triggade det medlemmarna att söka sig tillbaka till sina rötter. Den lust, hunger och ungdomliga längtan över att ta över världen som fanns i deras hjärtan har åter kommit tillbaks.

LILLASYSTER gjorde succé när de var hos oss på Parken 2015, och nu är de tillbaka, denna gången på Halmstad Live tillsammans med kompisarna i HCSS! Med över 35 miljoner streams i bagaget, grammisnominerade och belönade med guldskiva, är LILLASYSTER mer på G än någonsin!

OBS!! 18 års åldersgräns!

I siffror

201 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

265 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Live). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Hardcore Superstar & Lillasyster, Halmstad Live

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Juni