Onsdag
7
Februari 2018
Halmstads Teater Halmstad

Rickard Söderberg är Gaytenor

Rickard Söderberg är Gaytenor – Riksteatern
Halmstads egen operasångare Rickard Söderberg har inte bara något viktigt att säga. Han har även förmågan att beröra. Under våren 2018 fortsätter han berika Sverige i scenshowen Rickard Söderberg är Gaytenor. Med en blandning av svärta och glimt i ögat kommer Rickard Söderberg varsamt lotsa publiken genom en personlig och inspirerande kväll där samtal varvas med musik.

- När jag vadar mig genom homofob dynga låtsas jag ibland att jag är superhjälten Gaytenor. Hans superkraft är sång, och hans hemliga vapen snällhet. Så nu sätter jag på migj hans fladdrande cape och drar på turné.
Med sig på scen har Rickard Söderberg två musiker, och med dem framför han allt från opera och musikal till pop och egenskrivet.

- Jag längtar efter att få möta människor runtom i Sverige för att berätta om min resa under en regnbågsprydd himmel, och om hur vi alla kan göra för att vara med och bygga en lite mer kärleksfull värld. Jag hoppas vi både kan kramas, skratta och gråta ihop under vår kväll tillsammans.
Rickard Söderberg är lika uppmärksammad för sin sång som för sin aktivism och sitt engagemang i samhällsdebatten, något han plockat med sig in i rampljuset via medverkan i folkära program som Sommar i P1, Körslaget, Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 vann han dessutom tidningen QX pris som årets HBT-person och ledde det mycket uppskattade ”Gatans kör” på SVT.
Medverkande
Rickard Söderberg, Johan Reis (klaverinstrument), Hanna Remle (Blåsinstrument)
Produktion
Riksteatern
Lokal arrangör
Halmstads teaterförening
Längd
Cirka 1 timma och 15 minuter
Paus
Nej
Åldersgräns
Nej
Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Biljetter & tider

Onsdag 7 Februari 2018 19:00 Boka hos Ticketmaster
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads Teater). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Rickard Söderberg är Gaytenor, Halmstads Teater

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari