• Evenemang idag
Lördag
9
December 2017
Sankt Nikolai kyrka, Halmstad Halmstad

Julgospel

Snart är det dags för våra årliga julkonserter. Den 9 december är det som gäller och den första konserten börjar klockan 16:00 och den andra klockan 18:30. Vi kommer att ha ett fantastiskt band med oss och tillsammans vill vi ge er härliga låtar och en magisk stämning.

OBS! NYTT FÖR I ÅR är att konserterna fortfarande är gratis men att det ändå krävs en biljett för att komma in. Biljetter finns att hämta på församlingsexpeditionen vid Martin Luthers kyrka och i butikerna Smycka – på Viktoriagatan och på Hallarna. Det går också att hämta ut biljett vid gudstjänster och mässor i S:t Nikolai kyrka, i Kärlekens kyrka, i Olaus Petri kyrka och i Martin Luthers kyrka. Till varje konsert finns 600 biljetter tillgängliga, och max fem biljetter lämnas ut per person. Biljetter kan hämtas ut från och med den 20 november.

Varmt välkomna!

I siffror

86 st

ska gå på detta evenemang (källa: Facebook)

80 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Sankt Nikolai kyrka, Halmstad). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Julgospel, Sankt Nikolai kyrka, Halmstad

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari