• Evenemang idag
22-24
Feb 2018
Halmstad Arena Halmstad

Project: Phoenix Blue

Välkommen till en hyllning av esporten och digitalkulturen i Halland!

Esporten växer så att det knakar. Dagligen ser vi människor som tävlar i sina favoritspel inför tusentals människor, eller som livesänder sina resor genom spelens värld inför engagerade tittare på twitch.tv. Oavsett om det gäller att raida med vännerna eller sy en kostym föreställande sin favoritkaraktär så visar människor världen över vilken passion de hyser för gamingvärlden. Få gemenskaper finns som enar så många människor från så många olika platser, och särskilt få som gör det på en stor mängd olika vis. Passionen för esporten och alla dess vackra grenar är det som fick oss i Phoenix Blue att starta en förening helt dedikerad till att arrangera evenemang, producera turneringar och skapa innehåll relevant till gamingvärlden och esporten. Project: Phoenix Blue är ett resultat av en satsning som pågått sedan början på 2017. Vad som började som en hoppfull ide har nu blivit ett fullskaligt projekt, ett projekt som kommer att kulminera i Halmstad Arena mellan den 22 och 25 februari 2018.


Med 350 lanplatser, turneringar i världsklass och en produktionsstudio med internationellt meriterade kommentatorer utlovas en upplevelse du inte kommer att glömma i första taget. Under fyra intensiva dagar kommer du som besökare ha möjlighet att tävla i dina favoritspel (CS, HS, PUBG, Smash och många fler), visa upp dina cosplay-skills, gibba med polarna och delta i våra många roliga aktiviteter på scen. Lanet kommer att hållas i en av Halmstad Arenas toppmoderna hallar, med enkel tillgång till badrum, kiosk och all annan service ni kan tänkas behöva under lanets gång. I kioskerna kommer allt från enkla snacks till fulla rätter finnas tillgängliga tack vare Halmstad Arenas catering. Vill ni ta en paus från spelandet? Under lanet kommer en expo-avdelning att finnas, där utställare som företag, spelutvecklare, cosplayare får möjligheten att delge sin verksamhet med våra besökare. Testa nya produkter, eller snacka lite om ditt favoritspel med utvecklaren. Behöver ni vakna till lite, eller kyla ner er lite efter en tiltande lagkamrat i CS-gamet? Som besökare av Project: Phoenix Blue kommer ni ha exklusiv tillgång till simhallen i Halmstad Arena. Ta en simtur, basta lite, och återgå till gibbandet med nyfunnen energi!

Evenemangets alla turneringar kommer att vara tillgänglig för de som införskaffar en BYOC-biljett. Ta chansen att tävla mot proffsen i ditt favoritspel. Vill du tävla i flera turneringar är det självklart okej, så länge det fungerar schemamässigt. Förutom mainturneringar i de största titlarna kommer vi tillsammans med våra samarbetspartners att arrangera BYOC-turneringar inom i stort sett allt vi kan tänkas komma på. Har ni ett förslag på tävling under eventets gång är det bara att hojta i vår Discord-kanal, så kommer vi att tillhandahålla brackets, admins och priser.

Boenden närmast Halmstad Arena natten mellan 23 och 24 Mars.
I samarbete med Booking.com. Visa fler alternativ
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstad Arena). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Project: Phoenix Blue, Halmstad Arena

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Mars