• Evenemang idag
25-14
Okt-Nov 2017
Halmstads konsthall Halmstad

Frispelsutställningen

Frispelsutställningen – Vad händer när medborgarna skapar konstutställningen?

Med Halmstads kommun som tema undersöker vi vad som händer när man släpper kontrollen och skapar en utställning tillsammans. Vad i Halmstad är viktigt för dig? Vad borde det finnas mer eller mindre av, och hur kommer vi överens om alltihopa?

Hur skapar man konst om en plats? Utifrån våra sinnen undersöker vi kommunen tillsammans. Hur känns den? Hur ser den ut? Hur är det att leva här? Om vad tycker vi olika, och när håller vi med varandra?

På plats på konsthallen kan du prova på olika material och konstnärliga tekniker i arbetet med utställningen. Dessutom arbetar vi med hängning, dokumentation, belysning och skyltning – allt som hör en riktig konstutställning till. Alla är välkomna att delta!

Vernissage 25 oktober kl. 17-19
Välkommen på vernissage-fika på Halmstads konsthall! Tillsammans påbörjar vi arbetet med Frispelsutställningen genom kaffe, bullar, samtal och skapande. Kan vi fika oss närmare konsten? Eller kan vi göra konst av fikat? Kom till konsthallen så undersöker vi det tillsammans.
Öppen verkstad för alla åldrar, vi bjuder på fika!

Finissage 12 november kl. 12-16 - vi inviger Frispelsutställningen och firar att vi kom i mål!

Öppettider Frispelsutställningen
Måndagar - fredagar kl. 13-18.
Lördagar 11-16 (OBS! Stängt lördag 4 november)
Söndagar 12-16
Under höstlovet 30 oktober - 3 november kl. 10-18

Vill du boka in en gratis workshop för förskola, grundskola eller gymnasiet genom Skapande skola? Kontakta ulrika.andersson@halmstad.se.

Vill du boka in en gratis workshop för SFI? Eller vill din förening eller studiecirkel träffas på konsthallen och skapa tillsammans under utställningsperioden? Kontakta frida.arvidssonberglund@halmstad.se.

I siffror

76 st

har besökt evenemanget på Halmstad.com
KARTA
Visar platsen där evenemanget utspelar sig(Halmstads konsthall). Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Frispelsutställningen, Halmstads konsthall

POPULÄRT I Halmstad JUST NU:

Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang
Hett evenemang

HITTA EVENEMANG & BILJETTER

På Halmstad.com kan du söka evenemang, biljetter och tillställningar från stora och små arrangörer i Halmstad. Skriv in ett namn, välj datum eller bara tryck på sök.

Namn (Valfritt)

Från

Till

Välj leverantör

Nöje.se   Tickster   Showtic   Biljettforum   Ticketmaster   Facebook

Sortera efter

 

Januari